Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wiem właśnie też to widziałem tylko nic nie znalazłem tam odnośnie możliwości kupienia takiego fanta. Nie mam konta na tamtym forum. Patrzałem na tym Tomsonie to tam przerwa świąteczna. hmm więc zostaje Dania lub po 1stycznia zapytam u chłopaków z Raszyna co doradzą. Dzięki Bocian za pomoc : )
ale nie mają w ofercie KIT-ów do alfy, specjalizują się w japońcach i mustangach choć i do bm-ek też to ludzie pakują.Pomyśl nad vortechem v2,znacznie wydajniejsza zabawka
A to pewnie dlatego ze gość chce nówkę a za tego eatona w salonie merca zapłacisz jak za dwa rotrexy. Chyba że jest gdzieś przedstawiciel który to w rozsądnej cenie sprzedaje.a dlaczego nikt nie zaproponowal eatona ?? Stosowany w mercedesach potrafi zrobic robote model m90 powinien wystarczyc albo nowsze i koszt np: m90 to 2 tys zlotych
)
na forum hondy czesto mozna do 1500 zl dostac m62 ale troszke maly jest (w hondzie potrafi podniesc moc o 60 km przy doladowaniu 0.6 bar)
Jackson racing jak dobrze kojarzę to kity na bazie eatonów. Zaletą eatonów jest własne smarowanie więc odpadają przeróbki jakie wymaga turbo(woda i olej) i rotrex bo miejsce na chłodnice filtr etc też trzeba znaleźć. Zreszta wlasciciel tego tematu zdaję się juz sobie poradził a my tu Offtopujemyaa sorry nie doczytalem ze nowkano niestety eaton dosc drogi nowy jest... sa tez jackosny racingi ale to chyba tez do japoncow tylko
Czasem mozna kupic eatona przerobione z wodnymi rdzeniamiwiec czy ja wiem czy jest sens wydawac za nowke ??