chromowe dodadki do alfy 147

grzegi90

Nowy
Auto
AR 159 SW 2.0JTDm Alfa 147 TI 1,9JTD - była
Cześć Wszystki.
tak jak w temacie chciałbym dodać trochę chromu do środka mojej 147.
Myślałem głównie nad jakąś chromowaną obramówką do środkowego nawiewu. Coś na wzór bocznych nawiewów.

Może macie jakiś pomysły jak to zrobić i gdzie jeszcze coś takiego zastosować?

ps.
Nie napisałem tego postu do Alfistów, którzy odpowiadają coś na wzór: "ale wiocha" ,"po co to" itp...
Nie pytam o ocene pomysłu.

temat założyłem nowy, gdyż nie znalazłem niestety nic podobnego na forum. Jeżeli gdzieś to było już przerabiane to bardzo bym prosił o podesłanie mi jakiegoś namiaru na temat.

pozdrawiam

Jeśli ci zależy bardzo to pójdź do ASO.. i poproś o katalog Linea Alfa 147.. Tam jest sporo takich upiększaczy.. jest też coś do nawiewu centralnego i w wiele innych miejsc.. ale przygotuj się na dość wysokie ceny.. na forum147.com są w jakimś temacie skany.. ale musisz dobrze pokopać.. bo to stary temat więc daleko schowany będzie.. ale napewno jest.. bo sam go wiele razy oglądałem.. bo chociaż dywaniki chcialem z tego katalogu :D

Edit:
Dobra znalazłem na tym forum.. ale musisz być zarejestrowany żeby zobaczyć:
Tytuł tematu:
Katalog akcesoriów do 147
Link:
http://www.forum147.com/viewtopic.php?t=3581&postdays=0&postorder=desc&highlight=skany&&start=0

Ale widzę że jednak to nie pełny katalog :/ gdzieś w necie widziałem więcej.. i tam były te duperelki chromowane obwódki w różne miejsca, nawiewy i klamki w innych kolorach.. ale niestety poza ASO nie wiem gdzie szukać..

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót