CHIP PROGRAM DPF OUT EGR OFF W CINSOFT - GRUPOWO - TANIEJ II tura na lato !!!!!

Też byłbym chętny, ale jeżeli trzeba będzie czekać do sierpnia to ja nie wiem czy zbiorę w sobie tyle cierpliwości :)

Też byłbym chętny, ale jeżeli trzeba będzie czekać do sierpnia to ja nie wiem czy zbiorę w sobie tyle cierpliwości :)
i
nie trzeba czekać do sierpnia
od kwietnia zapisy i zaliczki i potem do roboty

byłem dziś i skłamał bym jak bym napisał że "szału nie ma " :-) Każdy KM i Nm warty tej kasiury

powiedział ten z niby starą 115 który teraz zrobi nie jednego ......

ja tez sie wpisuje na tą listę ... bo po "warjactwach" w Radwanicach juz 2 razy robilem turbine ... a Zlotos opowaidał ze chlopek wie co robi i z odleglosci wie co dolega mojej Q4 ...

Jak tak dalej pójdzie, to za niedługo strach będzie przyjeżdżać na spoty, bo mnie każde 8v będzie łoić hehe
:cool:

Ja dziś go wywaliłem przy okazji remapu.
Okazało się, że był już mocno przytkany...
Auto ze 140k km przebiegu.

przyszłym tygodniu będę podawał dane do wpłaty zaliczki na PW

Bocian, dopisz również mnie przydałoby się trochę zwiększyć obecne 150 KM w moim Croswagonie

ok

po niedzieli wysyłam na PW szczegóły

gdyby kto nie dostał to pisać i podam

Bocian mozesz mnie tez dopisac do tej akcji, i bardzo bym prosił o potwierdzenie i jakies szczegóły na PW.
Dzieki:)

ja również jestem chętny! może z mojej GT da radę wyciągnąć 200 ;)

To i ja się podłączę - Cinek mówił, że z mojego maleństwa też da się coś sensownego wycisnać :)

To i ja się podłączę - Cinek mówił, że z mojego maleństwa też da się coś sensownego wycisnać :)
zgrajcie się na GP i dajcie znać ( znaczy nie tyle "dajcie" co niech jedna osoba będzie pośrednikiem )

Amortyzatory
Powrót