• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ciekawy dzwiek 156 GTA

Według mnie kiepsko to brzmi, jakby koleś miał dziurawy wydech albo kompletnie wybebeszone tłumiki. Na codzień nie da się tak jezdzić. Jak przegazuje to jeszcze ujdzie, ale zdecydowanie za głośno. Na wolnych obrotach chodzi jak mój Fiat 125p kiedy przegniła mi środkowa rura wydechowa zaraz za "portkami", rasowe FSO V6.

Nie za ładnie. Wygląda jakby miał tylko tłumik końcowy reszta na przelocie.

Jakby coś mu się urwało w środku wydechu i klekotało sobie po całej rurze :P nieciekawy dźwię

Jakby coś mu się urwało w środku wydechu i klekotało sobie po całej rurze :P nieciekawy dźwię

miałem gta słyszałem wiele gta...według mnie ciężko jest poprawi tak pieknie gadajace auto...ale tu jest na prawde ok,według mnie pieknie brzmi...nie ma na pewno nic wspolnego z bmw ani dziurawym tłumikiem w punto...

Amortyzatory
Powrót