Preparat do zmywania lakieru z alufelg

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Cześć mam do was pytanie które brzmi jaki preparat do zmywania lakieru z alufelg? Musi to być coś w sprayu i coś niedrogiego.

Jest takie cos tak zwany remosol i pochodne , trzeba cholernie uwazac , zeby sie na skore nie dostal i inne polakierowane elementy , schodzi po 15 min od nalozenia

Ja kupowałem scansol w puszce i nakładałem pędzlem. Schodził całkiem dobrze. Ostatnio kolega czymś w spraju psikał ale musiałbym go podpytać.

kupiłem dziś jakiś "zmywacz do lakierów" zapsikałem fele i troche zeszło ale nie do końca drugi raz własnie zapsikałem i za 30 min ide zobaczyc jaki bedzie efekt

alufelgi-z-oponami-alfa-romeo-156-141306-0.jpgmam problemz tymi wnękami bo nie wiem czym to wyczyścić

Ja polecam Paint Remover firmy Troton. Wygodny, bo w spray'u i skuteczniejszy niż Scansol.

Właśnie jak widać na http://www.youtube.com/watch?v=p_WeK9MlpLw paint remover nawet działa. Trixter mam pytanie: chcesz swoje selespeedy polerować. Bo ja swoje 17" kupowałem z zamysłem polerki ale trafiły mi sie prawie idealne i nie wiem czy nie szkoda.

Amortyzatory
Powrót