Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jest takie cos tak zwany remosol i pochodne , trzeba cholernie uwazac , zeby sie na skore nie dostal i inne polakierowane elementy , schodzi po 15 min od nalozenia
kupiłem dziś jakiś "zmywacz do lakierów" zapsikałem fele i troche zeszło ale nie do końca drugi raz własnie zapsikałem i za 30 min ide zobaczyc jaki bedzie efekt
Właśnie jak widać na http://www.youtube.com/watch?v=p_WeK9MlpLw paint remover nawet działa. Trixter mam pytanie: chcesz swoje selespeedy polerować. Bo ja swoje 17" kupowałem z zamysłem polerki ale trafiły mi sie prawie idealne i nie wiem czy nie szkoda.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.