V tura grupowego chipowania (cinsoft)- zapisy

Status
Ten wątek został zamknięty.

bocian

klekot ™ gorol
Auto
156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
chyba większość zainteresowanych koszty już poznała korzystając z poprzedniego tematu o IV turze
ale...
dla pewności przed wpłatą zaliczki wraz z danymi do wpłaty będę ponownie pisał w PW

co by trochę dane poszanować pełne info o tym gdzie jak i komu wpłacać zaliczkę podaję tylko i wyłącznie na PW

zapisy/zaliczki fajnie by było zakończyć jakoś za miesiąc :-)

p.s.
nie chce mie sie rozpisywać za bardzo bo każdy już raczej wie na czym polega grupowy - grupowo tylko robiona jest lista i cena ale terminy roboty ustalane są już indywidualnie w określonych ramach czasowych ( tym razem start robót przewidziany na początek lipca i potrwają one zależnie od ilości chętnych do kilku tygodni )

dziękuję , dobranoc :cool:

Ostatnia edycja:
Wstępnie się piszę;) Jeśli nic się nie zmieniło co do cen, to daj znać czy wpływa jakoś na cenę strojenie na innych gratach (front IC) ;)

pojszło :-)

aha - jak by kto nie był z forum i nie miał ochoty zakładać konta tylko dla chipa to pisać na emila
bocian102@gmail.com

akcja dotyczy autek z grupy fiat/alfa/lancia ale i niektóre ople i inne takie tam jak mają te same silniki itp też dadzą radę
no i dla tbi czy tjet też się znajdzie obniżka w grupowym

Prosiłbym o podanie orientacyjnego kosztu wirusa dla Alfy 147 1,9JTD 140km. Rok 2003.
Z góry dzięki:)

bocian ja się piszę. Tylko tak jak na PW gadaliśmy z inną marką niż Fiat/Alfa, ale silnik JTD :)
147 pójdzie dopiero na VI turę(mam nadzieję, że takowa będzie.)
Jednak wirus bardziej mi się na razie przyda w samochodzie z masą 1700 kilo i flagowych 120 kuniach :D

Również jestem chętny.Proszę o PW. Fiat Bravo 2008r. 1.9 150KM bez dpf, usunięcie - zaślepienie EGR.

Pisze się :). Alfa 159 1.9 jtdm 8v 115km
opcja 1 : chip, usunięcie dpf ,usunięcie-zaślepienie EGR
opca 2: chip, usunięcie-zaślepienie EGR
opcja 3: chip, usunięcie dpf
Prosze o wycene każdej z opcji i PW.

chyba wsio odpisałem

Lukano - pochytane :-) da rade ( dane do zaliczki podam jak będziesz chciał )

Witam

Jak już 2 tyg temu pisałem do Ciebie ja też nadal chętny Bravo Sport 2.0 165km EGR off , DPF off

Prosze o PW ze szczegółami

pw pochytane
skrzynka nieco opróżniona i gotowa na przyjęcie kolejnych :-)

Hej! Bocian możesz mi też przesłać info co do kosztów. Mnie interesują 3 warianty jak kolegę taczka464 Alfa 159 1.9 jtdm 8v 115km
opcja 1 : chip, usunięcie dpf ,usunięcie-zaślepienie EGR
opca 2: chip, usunięcie-zaślepienie EGR
opcja 3: chip, usunięcie dpf
Prosze o wycene każdej z opcji i PW. Z góry dzięki

Bocian, napisz mi proszę cenę do 2.0 jtdm 170KM samego chipu oraz chip+dpf off+egr-zaślepienie. Dzięki wielkie!

Witam. Piszę sie na chip +egr wyłączenie -zaślepienie. ALFA 159 2007r. 8v 120KM.Pozdrawiam.

Mocno się zastanawiam, napisz jak to wyjdzie cenowo dla 159 2.4 210KM 2008r. w dwóch opcjach:
1. Tylko chip
2. Chip+egr+dpf

Z góry dzięki, pozdrawiam

Jutro wsio pw pójdzie
Bo dzisiaj tylko z telefonu bylem
Przepraszam

Ostatnia edycja:
Jakie opcje są na 156 2.4 JTD 175 KM? Poproszę na PW.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót