Cześć, mam pytanie czy ktoś jest wstanie wykonać i za jaką kwotę down pipe do alfy GT 1.9 JTD.
Może ktoś ma na zbyciu?
Przyznam że zależałby mi na tym żeby pucha została, żeby nikt się nie czepiał na przeglądzie.
Pozdrawiam.
Cześć, mam pytanie czy ktoś jest wstanie wykonać i za jaką kwotę down pipe do alfy GT 1.9 JTD.
Może ktoś ma na zbyciu?
Przyznam że zależałby mi na tym żeby pucha została, żeby nikt się nie czepiał na przeglądzie.
Pozdrawiam.
Co ma pucha do downpipe ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Zapewne chodziło o przelot![]()
Koledze chodzi o ten mały kat chyba za turbiną od razu.
Wg mnie nikt nie zobaczy różnicy że go nie ma![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Tak chodzi o tą puchę a w środku rura, nie chciałbym zarobić mandatu ani niepodpitego dowodu za brak czegoś co nic nie robi. Jak motor jest zdrowy to na badaniu spalin nic nie wyjdzie bez kata.
Witkoszczak podeślesz jakieś foty jak to zostało wykonane bo co pytam kogoś to narzeka że tam patałachy tu patałachy, rzygają a nie spawają. Próbowałem kolegę z forum od dolotów namówić na DP bo dobrą robotę z dolotem zrobił ale nie chce się podjąćA i powiesz proszę czy wiesz jaki jest koszt samego DP czy rzucili Ci cenę za cały wydech?
Ostatnio edytowane przez mlody354 ; 04-11-2016 o 22:36
Jak zaczną poprawnie sprawdzać spaliny to wyjdzie brak katalizatora.
Wysłane z mojego SM-A500FU
Tak jak kolega jaboleq powiedział "POPRAWNIE". Jak narazie to policja nie ma i nie stać ich na właściwy sprzęt do diesel'i. Stacje diagnostyczne nie posiadają spektrometrów żeby rozłożyć skład spalin na pierwiastki.
Mają podstawowe narzędzia, które jak na razie nie ogarniają takich rzeczy. Za to ogarniają ludzie gdzie jest kat i jak wygląda. Pytanie do was czy widzicie coś złego w zrobieniu DP. Bo odniosłem wrażenie jakby ekologia przez was przemawiała i że jest to straszny zabieg? (nie chce gównoburzy, tylko pytam).