Chip tuning - Mapy

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ok. Rozumiem że tak nie można. Chciałem tylko zapytać.
W tej chwili chciałbym zrobić mod w tym kombi bo nim aktualnie śmigam. Hatchback 5D może poczekać bo stoi w garażu i czeka na błotnik, lampę i opłaty:D
Gotowców mam całą płytę ale nawet jej nie ruszam.
Kilka miesięcy jeżdziłem tym kombi z boxem V-techa (czerwony redbox) najpierw na 4, potem na 6, a w końcu na 8 (z 9) programie. Bo co chwila było mi mało. Niby box firmowy i bardzo drogi ale miałem wrażenie że to nie to choć miał kopyto niezłe ( v-max 220km/h licznikowo:D)
W międzyczasie zaślepiłem egr i wyrzuciłem boxa. Chodzi bardzo dobrze.
Więc pytam czy podrzucicie mi coś konkretnego czy nie ten kierunek i trzeba szukać na popularnym portalu aukcyjnym magików co się tym zajmują. Są tacy oczywiście za kasę.

jak chcesz szukać na allegro, to znajdziesz za 300zł. za 300zł to znajdziesz plik z tej płyty co ją masz. wrzuć to sobie sam, przynajmniej nie będziesz musiał płacić komuś za coś, co ma ujemną wartość...

ogarnie za kasę? kup sobie na allegro to samo co masz na płycie albo zawieź oba auta do tunera na osobne programy.

Szukam kogoś kumatego w okolicach Sochaczewa, Błonia, Warszawy, Pruszkowa, Grodziska Mazowieckiego, Łowicza, Skierniewic, Żyrardowa. Oczywiście nie mam zamiaru płacić za tuning edc15 po 800-1000 zł. Frajerów szukaj gdzie indziej. A ty kolego siewcu mi nie odpisuj skoro uważasz że jestem zielony w tym temacie. Ale ceny znam. Nie mam ochoty z tobą dyskutować. A za darmo nie chcę tylko za rozsądną cenę. Mogę wysłać wsad do modyfikacji ale wolałbym jechać osobiście do człowieka.

Za porządny program i siedzenie przy aucie przez 4-7 godzin 800-1000 zyli to dużo, to znajdziesz jakiegoś tłuka za 300 co ci wgra program taki jaki masz na płycie, a najgorsze że to potrwa godzinkę.
Radzę sobie policzyć ile wyjdzie cię godzina pracy, bo z twoich wyjaśnień to ty już jesteś Frajerem- no chyba że spodziewasz się że ci ktoś gotowca za 100 zyli wstuka.
A ogólnie skoro wszystko wiesz i masz to po co kogoś szukasz????????????

Ostatnia edycja:
Frajerem nie jestem i nie zapłacę tyle he he. Za stare auto żeby tyle inwestować. W obecnym czasie koszt tej usługi nie powinien przekraczać 300zł kolego. Szukaj frajerów na prowincji.

Frajerem nie jestem i nie zapłacę tyle he he. Za stare auto żeby tyle inwestować. W obecnym czasie koszt tej usługi nie powinien przekraczać 300zł kolego. Szukaj frajerów na prowincji.
Dawaj 200 zyli to dostaniesz na maila soft na 165 koni z tego silnika z mojej przerżnięty, jeszcze 100 taniej, wgrasz sobie sam
Ponieważ jestem z prowincji to wytłumacz mi jak wygląda taka usługa?????????????

Na jakiej podstawie wyliczyles akurat 300zl ?
Robiles jakis biznesplan z kosztami sprzetu , lokalu, okresu splaty kredytow itp ?
Pytam powaznie

Człowieku mi nie chodzi o pieniądze - mam żeby zapłacić. Nie uważam Cię za człowieka z prowincji. Przepraszam jeśli uraziłem. Już wiem do kogo się zwrócę z ta sprawą. A tak w ogóle to ten fiat dobrze jeżdzi i nie wiem po co sobie dupę zawracam szukaniem na tym forum kogoś kto mi zrobi chip tuning fiata. Poszukam na swoim forum. NARA. Oglądaj mecz a nie zawracaj sobie głowy.

W mojej okolicy program nie ważne do czego kosztuje od 1200 np. tu http://jurczakautosport.pl/, ale u rajdowca nigdy nie rób programu, dla nich nie ma bezpiecznie jest ile się da,a szczególnie u tego z linku
W Stolicy nikt ci nie zrobi za mniej niż 800 (firma), a po godzinach za mniej niż 600, chyba że wgra gotowca i poudaje ze coś tam robi, ale tyle to i sam możesz zrobić.
A z cenami jest ciekawa zależność, bo u tych co umiom zwiększenie konkurencji nie poskutkowało obniżeniem cen, a wręcz przeciwnie

Ostatnia edycja:
Być może, nie wiem kto potrafi a kto twierdzi że potrafi. A może wszyscy już potrafią głupie edc15 zrobić??? Ja nie chcę za darmo piszę raz kolejny. Ma być fachowo i w rozsądnej cenie. Ale ktoś musi pokazać wiedzę i fachowość bo ja też jestem fachowcem w swojej dziedzinie i nikt mi nie podskoczy.

E tam
Z peronu do lokomotywy idzie niezle podskoczyc ;)

A to nie wiem bo ja szachy korespondencyjne lubie a na pilce sie nie znam

Amortyzatory
Powrót