Chip tuning - Mapy

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Szukam kogoś kumatego w okolicach Sochaczewa, Błonia, Warszawy, Pruszkowa, Grodziska Mazowieckiego, Łowicza, Skierniewic, Żyrardowa. Oczywiście nie mam zamiaru płacić za tuning edc15 po 800-1000 zł. Frajerów szukaj gdzie indziej. A ty kolego siewcu mi nie odpisuj skoro uważasz że jestem zielony w tym temacie. Ale ceny znam. Nie mam ochoty z tobą dyskutować. A za darmo nie chcę tylko za rozsądną cenę. Mogę wysłać wsad do modyfikacji ale wolałbym jechać osobiście do człowieka.
tragedia, ty jesteś po prostu GŁUPI. chcesz to ja zrobię wsad, umiem zmodyfikować go w pewnym zakresie, zapłacisz 200zł i dostaniesz zmodyfikowany specjalnie na tę okoliczność soft.

tragedia, ty jesteś po prostu GŁUPI. chcesz to ja zrobię wsad, umiem zmodyfikować go w pewnym zakresie, zapłacisz 200zł i dostaniesz zmodyfikowany specjalnie na tę okoliczność soft.

Wal się człowieku, tak to się zwracaj do swojej rodziny a nie do kogoś kogo nie znasz.

Już tu nie zaglądam, ostatni raz. Dziwni tu ludzie są. Zero współpracy , pomocy. Nic od was nie chce, już załatwiłem sprawę.

Już tu nie zaglądam, ostatni raz. Dziwni tu ludzie są. Zero współpracy , pomocy. Nic od was nie chce, już załatwiłem sprawę.
i obyś spalił spalił sprzęgło, wybuchła skrzynia, rozpadł się dwumas, ukręciło turbo i korba wyszła bokiem. zrozumiesz dlaczego się nie oszczędza na takich rzeczach.

Czy ktoś może poratować jakąś mapką pod 0281011511 / 1037372048 ?
Przekopałem różne źródła i akurat pod to jakoś bieda :(

a po co, chcesz silnik/turbo wysadzić?

tak, własnie o tym myślę. I wydawało mi się to najlepszym rozwiązaniem poszukać do tego mapy bo prostszych sposobów nie wymysliłem.

siewcu , no offence ale odpowiedź tak mądra jak i pytanie zadane...

to zrobimy tak. wyślij mi program ze sterownika który masz i ode mnie mapę dostaniesz.

to zrobimy tak. wyślij mi program ze sterownika który masz i ode mnie mapę dostaniesz.

Oki, to może serio. Mam ori mapę i mam delikatnie zmodyfikowaną własnymi siłami.
Szukam jakiejś zrobionej przez "profesjonalistę" , na hamownii itp... żeby porównać gdzie i jak została zmodyfikowana
jak zostały i które wartości podniesione i w jakim zakresie.
Bardziej dla swojej wiedzy i dalszej pracy nad własną mapa niż po to żeby ją wgrać i upalać ;)

BTW - jesli znasz się na tym to mam do oceny mapę od Stilo JTDm , mi wygląda na z lekka przesadzoną
ale jeśli byś chciał/miał czas na zaopiniowanie to mogę Ci ją przesłać.

Ostatnia edycja:
To zróbmy inaczej - podeślij mi mapę, a ja ci powiem co ###łeś ;)
Tak dla zabawy zobaczymy co z ciebie wyrośnie :)

Amortyzatory
Powrót