lukasnsk
Nowy
Tuning Tdi 506806653
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja nie mówię że chce za free. Jeśli ktoś ma chętnie coś za to zapłacę - można się dogadać.
W dodatku muszę wywalić egr bo częściowo zaślepiłem ale wywaliło mi check engine.
Witam,
Ponawiam pytanie, czy ktoś posiada jakiś ciekawy wsad do AR 159, 1,9 jtdm w automacie???
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam,
To znaczy ?No nie dokońca ok![]()
Witam, nie wiem czy dobrze trafiłem jesli nie to sory. Ile bym uzyskał koni jak bym zmapowal 166 2.5 24v 188kW z tylnym przelotowym tlumikiem i dolotem z 3.0?
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Mam nadzieję ze wiesz ze tunning N/A to zdecydowanie trudniejsza ścieżka niż mapowanie diesla, wszystko zależy od stanu wozu. Za grzebanie w 2.5 wstawisz 3.0 i to jest jedyna właściwa droga, jak da się włożyć fabrycznie silniejszy silnik do swojego wozu to się to robi. Sprawa z dieslem jest inna - tam chip kosztuje 1xxx zł a za tyle nie które warsztaty nawet nie przełożyły by silnikawięc próg opłacalności jest tu inaczej położony.
Witam kolegów![]()
Czy posiada ktoś najlepiej oryginalne mapy 2.0 jtdm 170km i byłby skłonny się nimi podzielić? Wykonalne jest wrzucenie ich w miejsce oryginalnych 136km za pomocą mpps v13 lub galletto?