dexter1213
Nowy
- Auto
- 156 1.9jtd 110KM / była 166 2.4 140KM
mpps v13 za 70zł wystarczy? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chcesz wgrać a nie wiesz jak soft dobrać? Czyżby moja propozycja ci nie odpowiadała?Czy któryś pasuje z tych ze strony: extreme-chips.com/shop/
Nie bo nie jestem aż takim krezusem, żeby do auta za kilkadziesiąt tysięcy wgrywać soft niewiadomego pochodzenia. W tym temacie były omawiane przykładowe wsady z neta i wartości w nich były z dupy wzięte. Sam z ciekawości kiedyś odpaliłem bazę softów dorzucona do chińskiego interfejsu i nawet dla mnie laika większość to po całości na pałę podlane paliwem i dowalone ciśnieniem z turbo. Jest na forum co najmniej kilka osób które się znają na rzeczy i zrobią to nam za przyzwoite pieniądze ale jak ktoś woli przyoszczędzić kilka stówek niech wgrywa softy z neta mi tam nic do tego.Kolego Pływak czy wgrywanie gotowego softu niewiadomego pochodzenia-tobie lub komuś z twoich znajomych ukatrupiło silnik?
To w końcu jak z tym jest ? Lepiej wgrać mapę, dostosowaną indywidualnie pod auto, czy gotowy program który u kogoś działa prawidłowo ?
To w końcu jak z tym jest ? Lepiej wgrać mapę, dostosowaną indywidualnie pod auto, czy gotowy program który u kogoś działa prawidłowo ?
Pisze z telefonu.To w końcu jak z tym jest ? Lepiej wgrać mapę, dostosowaną indywidualnie pod auto, czy gotowy program który u kogoś działa prawidłowo ?
criss ty także podnosisz moc ?
Silnik silnikowy nie równy. Na stu silnikach bedzie oki, a na 101 cos bedzie niedomagać, choc na pierwszy rzut oka wszystko bedzie OK i się wysra... Wtedy bedzie płacz. Zobacz kazdy odradza Ci gotowca a ty dalej sie upierasz przy swoim...Zaznaczam że na forum nikt nie ubił silnika ani turba tym softem więc się o nic nie boję. A zaraz jak go wgram sprawdzę wszystko na hamowni![]()
Chcesz za grosze zwiększyć moc, wiesz jak się to kończy?????????Zaznaczam że na forum nikt nie ubił silnika ani turba tym softem więc się o nic nie boję. A zaraz jak go wgram sprawdzę wszystko na hamowni![]()