Chip tuning - Mapy

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
[MENTION=44748]Łgautoserwis[/MENTION] a jest możliwość zdjęcia ustawienia odcinki paliwa takim zabiegiem ?

nie bardzo rozumiem , ale w zasadzie w sofcie masz rozpisane nakazy wszystkich procesów i żadań wzgledem podzespołow .
Mozesz dowolnie modelować to co potrzebujesz

[MENTION=44748]Łgautoserwis[/MENTION] Brak odcinki paliwa mam w 156 2.4jtd 140 cf3. Tuner wrzucił mi "niby" oryginalną mapę a odcinki dalej nie ma. Mogę jak benzynę ją ciągnąć :) I chyba średnio ori mapa jak dalej to samo..

Ostatnia edycja:
I to jest dobra podpowiedź :) Ja bym jednak pozostał przy ASO. To pewniejsze.

No cena może być nie adekwatna do czasu i wykonanych prac :) Zadzwoń do ASO i zapytaj.

@sdero za wyregulowanie zaworów za robociznę wzięli 120zł :D Zadzwonię i jak będzie za wysoka to poszukam pewnego tunera :)

Podaj okolicę na PW, to może kogoś ci polecę. Ale to już jutro...

@sdero Poszło PW. Dzięki za pomoc. Chcę mieć pewność i na porządnie zrobione :)

Szukam firmy co zajmuje sie chip-tuningie Alfy Romeo Mito 1.4T 155km (najlepiej jakby juz mial w portfolio takie autko)

soft do 147 1.9jtd 115km

Witam szukam jakiegoś wirusa godnego polecenia do mojej 147 1,9jtd 115km , mam org odczytany za pomocą kess2

Witam szukam jakiegoś wirusa godnego polecenia do mojej 147 1,9jtd 115km , mam org odczytany za pomocą kess2
Po szkodach na jakimś gotowcu co miałem wcześniej lub ktoś kto nie umiał zrobić mapy miałem takie szkody, że byle czego bym nie wgral.
Ale dla odważnych świat należy

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dlatego się pytam czy ktoś ma taki mod, na którym jeździ albo, choć zdjęcia map

Amortyzatory
Powrót