KaaC
Aktywny
Z tego samego silnika np.Z mapy z zupełnie innego pojazdu?![]()
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego samego silnika np.Z mapy z zupełnie innego pojazdu?![]()
Zgadzam się z Tobą, po prostu zgadywalem co gość ma na myśli.Remap powinien być robiony pod dany silnik, po uprzednim sprawdzeniu parametrów. Silnik silnikowy nie równy. Wystarczy że w tym gotowcu będzie turbina mocniej dmuchać, a w aucie docelowym turbina będzie kuleć, wtryski lać i co.... No winny program bo jak by inaczej.
Na swoim przykładzie wiem że ktoś kto ma wiedzę nie zrobi remapu na silniku który nie domaga w serii ( u mnie laly wtryski) , zostałem odesłany z kwitkiem. Wróciłem po regeneracji i mam ładne kreski
Odezwij się do '@sdero' lub jego stronka www.conmir.pl konkurencyjne ceny.Witam, przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem. Szukam przerobionej mapy do sterownika ze zdjęcia lub może jest tu ktoś kto podniósł by moc w mojej mapie? Samochód to co prawda fiat ale silniki te same. Fiat doblo 1.9 jtd 2004 105km Pokaż załącznik 224866
Program jest indywidualny do kazdego ecu?Sprawdzisz i wgrasz kablem MPPS i programem dedykowanym do niego.
Tak i jeżeli nie trafisz z software i hardware to auto nie odpali.Program jest indywidualny do kazdego ecu?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Wiec jakie musze znac parametry zeby to wszystko pasowalo? Nie wiem czy mam dobra mape wgrana a chcialbym byc pewien ,ze jest ona oryginalna i dedykowana wlasnie do tego autaTak i jeżeli nie trafisz z software i hardware to auto nie odpali.
Tak.seria. Nie moge dojsc do tego co przydusza mi moc w aucie.usterek komputer nie pokazuje.mechaniczne tez juz mi sie wyczerpują(juz chyba wszystko wyeliminowalem)wiec zaczynam podejrzewac,ze cos bylo grzebane kiedys przy ECUAle pytasz o serię? Jak tak, to w większości jest to samo, choć są delikatnie różnice. Sprzęcik do flashowania ecu mam...
Logi sa w porzadku.poza tym z drugiego auta prawie caly osprzet podmienilem(czujniki wtryski,przeplywki itp...i bez rezultatow)Logi dobrze odczytales i zrobiłeś?
Drugie auto jest w porzadku.Logi jak pisalem wczesniej w jak najlepszym porzadku.Ale nie wiesz czy sprawne rzeczy![]()
W drugim aucie też. Analiza logów i byś. Miał czarno na białym