Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, mam prośbę o sprawdzenie wsadu czy to ori wsad. Alfa 156 1.9JTD 150km 2005r
Numer sprzętu :0281011984
NR oprogramowania:1037372327
To wartości, które nie powinny sprawiać problemu. A czy DPF będzie się zapychał i czy będą jakieś inne problemy zależy od tego czego ty nie będziesz na wykresie widział, bo to coś będzie znajdowało się jako modyfikacja w sofcie. Jednym zdaniem - wynik wynikiem, a jakość jakością.Panowie, pytanie odnośnie chip-tuningu, czy taka mapa dla 1.9 JTD 120KM 8V powiedzmy na 150KM i ~340NM (popularna wartość na stronach firm zajmujących się tym biznesem) przy obecnej całej ekologii to rzecz realna i bezpieczna, nieprzynosząca ryzyka momentalnego zapchania DPF i innych ekologicznych problemów?
To wartości, które nie powinny sprawiać problemu. A czy DPF będzie się zapychał i czy będą jakieś inne problemy zależy od tego czego ty nie będziesz na wykresie widział, bo to coś będzie znajdowało się jako modyfikacja w sofcie. Jednym zdaniem - wynik wynikiem, a jakość jakością.
Masz wywalona większą część tablicy błędów. Dodatkowo poza tym co zrobił ten automat, masz usunięty błąd p061b, P0601, P2107 i P2111. Te dwa ostatnie oznaczają, że masz problemy z klapą gasząca i ktoś te problemy w prosty sposób rozwiązał [emoji6] Być może właśnie ta klapa jest problemem. A dokładnie P2111.tak z tego co wiem egr był wymieniony na nowy, ja osobiście wywaliłem klapki z kolektora i zaślepiłem egr po wyczyszczeniu wszystkiego. Chciałbym też to wszystko komputerowo wywalić bo wywala błąd od egr. Czy jest np opcja że przez wywalenie dpf w taki sposób jak to zrobili auto może ciężko odpalać na zimnym? wtryski świece itp itd wszystko sprawdzane ok.