A
alfarock
Guest
73501858
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
witam wszystkich potrzebuje cos pod sterownik 0281011491 jak by sie cos znalazło to dajcie znac![]()
z tego co wypatrzyłem w winolis to mapka gładziudka będzie miękki przyjemny ciąg
a moge i ja do passata dostać ? hehe żart![]()
A co do toczenia kółka na tokarce - to już hurtem pojechać i na aledrogo wystawić te co zostaną![]()

...ja używam CMD i KESS ...ale to troszkę bardziej profi![]()
Sorry że zadaję takie podstawowe pytanie, ale gdzie w 156 1.9 JTD sprzed liftingu szukać ECU żeby odczytać numer? Podobno w 2.4 JTD jest w przedziale silnika od strony kierowcy, ja tam widzę tylko dużo bezpieczników... Przy kierownicy tak samo. W schowku pasażera jest mała klapka i tam też jakiś bezpiecznik.
![]()
![]()
Sorry że zadaję takie podstawowe pytanie, ale gdzie w 156 1.9 JTD sprzed liftingu szukać ECU żeby odczytać numer? Podobno w 2.4 JTD jest w przedziale silnika od strony kierowcy, ja tam widzę tylko dużo bezpieczników... Przy kierownicy tak samo. W schowku pasażera jest mała klapka i tam też jakiś bezpiecznik.
![]()
![]()