grzesiekwisnia
Nowy
Tylko jak wcisnąć te kilka dodatkowych ? Nie wykonalne.
No właśnie tak myślę - tylko jeśli masz miejsce za - bo przed to już się offset nie zgadza i dupa pewnie..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko jak wcisnąć te kilka dodatkowych ? Nie wykonalne.
poraz kolejny drogi kolego, podaj mi na PW numer sterownika oraz numer softu, bez tego można sobie tylko gdybać ...
byłbym bardzo wdzieczny jak by ktos mi podpowiedział jak do tego sie zabrac heh jak zmienic te mapy wtryskowe i czy wgl sie da po grzebac w kompie sterującym silnikiem z gory dzieki
czy da sie cos takiego zrobic tak?? i czy sa gdzies takie mapy dostepne na forum??
Żeby nie być gołosłownym.
Oto pierwszy z brzegu (free z netu) wzięty soft do mojego silnika:
....
praktycznie gwarantują rozpie#####e sprzęgła...
Nie wspominając o tym, że są totalnie skopane mapy czasu otwarcia, co zapewne zaowocuje rewelacyjnie niskim spalaniem pokazywanym na kompie itd itp. Klient będzie zadowolony
Tak wygląda soft z netu. Sam tutaj gdzieś zamieściłem to co dołączają jako gratis na allegro m.in. do interfejsu galletto. Tylko nie po to aby to wgrywać ale aby zobaczyć na jaki syf się ludzie nabierają.
To co przedstawiłeś wystarczy, aby powiedzieć że ktoś kto to robił nie do końca wiedział o ile i jakie wartości należy modyfikować, ale.......
Sam zapewne dobrze wiesz, że taka zmiana nie wystarczy -
...
Poza tym - jeśli ktoś w ten sposób zmodyfikował tę mapę to nie chciałbym zobaczyć mapy doładowania czy czasu otwarcia wtrysków spod tego "noża"
Jednym słowem - uważajcie...![]()