Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chipowal ktos moze AR 166 2.0 TS?Bo chcialbym przeprowadzic taka operacje tylko nie wiem czy warto.Jezeli tak to ile mocy bym zyskal i czy spalanie zwiekszy sie.Dodam ze moja Alfa ma 155 kucykow.
A daj spokój bez jaj ;] chcesz wydać 1,5-2k zł za samo strojenie, do tego ~1,5k zł za wałki rozrządu i wydusić max. 30KM więcej?? To już Ci lepiej w cenie wałków do TS'a sprzedam silnik V6 ;] a za resztę kasy zmienisz skrzynie i elektronikę silnika ;]
GrzesiekK ma rację, jak szukasz wrażeń z jazdy i co za tym idzie lepszych osiągów lepiej za tą kasę włożyć V-kę , nie oszukujmy się Alfa 166 nie jest lekka , tu potrzeba niutonów do pchania tej ALFY. A po założeniu wałków sportowych w T.Sie spalanie na pewno ci wzrośnie i podejrzewam że taka V-ka wcale nie będzie więcej paliła a frajda z zjazdy większa. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.