Piaskował moze ktos kolektor?? nie koniecznie 156

robak#21

Nowy
Auto
coś tam wrzeszczy...
Witam
Jak to wyglada cenowo i czy moze ktos cos polecic okolice ,Chorzow ,Bytom ,Katowice Swietochłowice ,jaki efekt czy sie opłaca ,czy moze pomalowac czyms?? ale czym?? moze ma ktos juz doswiadczenia w tym temacie

pokrywam rury z intercolera w zakładzie galwanizacyjnym i myslałem tez nad kolektorem ale niestety za drogo to wychodzi , pokrycie chromem 20zł = 1decymetr=objętosc*długosc ,szukam tanszego rozwiazania chciałem obwinac tasma termo ale mam zmodyfikowany kolektor i nie da sie tego zrobic tak jak bym chciał :roll: moze macie jakis pomysł

dzieki

pozdrawiam

:)a w czym problem z owijaniem tasma??
ja właśnie ku tąsmie bede sie skłaniał choćy dlatego zeby chociaz odrobine zmniejszyć il ciepłego powietrza w komorze:)

b.pawelek napisał:
:)a w czym problem z owijaniem tasma??

nie da sie tego fizycznie zrobic zeby ładnie wygladało jest całkiem przerobiony i nie da sie owinac rurki czasem sie stykaja i takie tam :wink: dla tego ciezzzzzko zeby tasma to zalatwic
dlatego myslałem o piaskowaniu czy cuś

pzdro

w takim razie brakuje mi pomysłów już. Jedyne co mi przychodzi do głowy to go zmatowić i pomalowac np na taki wsciekły zielony:) farba do zacisków hamulocwych na przykład. Chyba nie powinno zejsc.

Amortyzatory
Powrót