Przecież to forum dyskusyjne, a z tą łajzą to przegiąłeś...Skad sie biora takie łajzy w tym watku? Skoro temat Cie nie interesuje, masz swoj dzial, np. LPG.
A superobiektywny mod oczywiscie nie reaguje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież to forum dyskusyjne, a z tą łajzą to przegiąłeś...Skad sie biora takie łajzy w tym watku? Skoro temat Cie nie interesuje, masz swoj dzial, np. LPG.
A superobiektywny mod oczywiscie nie reaguje.
Tak samo jak czyste wazeliniarstwo.ludzka zawiść i zazdrosc nie znają granic
Masz jakieś zarzuty wobec mnie, czy tylko nieudolną i prymitywną ironię?oj musze sie sam ocenzurować
fajny z Ciebie koleś, miły człowiek.
Masz też bardzo barwne tematy założone, i bardzo informatywne posty. Co ty robisz na tym forum człowieku.
Panowie ile tematów trzeba zamknąć, żebyście sobie dali siana z ta wojną JTD vs TS (a teraz jeszcze LPG...)?! Nie moja piaskownica i nie moja zabawki, ale jak trzeba będzie to każdy dostanie po "prezencie" i święto. Z tym, że znając życie dalej się będziecie okładać nawzajem i narzekać na tego czy tamtego. Nie lepiej coś przy AR grzebnąć niż sobie ciśnienie podnosić?
Błysnąłeś, chociaż z tym, że to był sarkazm to się nie zgodzę.. albowiem to broń ludzi inteligentnych.nie powinienes uzywac słów których nie rozumiesz, jest duza róznica pomiedzy ironią a sarkazmem :]
Hehe, miałem na myśli JTD vs V8...JTD vs TS (a teraz jeszcze LPG...)
do których jak wszyscy widzimy się zaliczasz.Błysnąłeś, chociaż z tym, że to był sarkazm to się nie zgodzę.. albowiem to broń ludzi inteligentnych.
co ma na celu porównywanie jtd z V8 do cholery, pochwalic sie chciałes czy co ?Hehe, miałem na myśli JTD vs V8...
Bynajmniej, po co ta "napinka"? Byłbym samobójcą, startując z TS-em, czy nawet V6, na tak "grubego" zwierza trzeba po prostu coś szybszegopochwalic sie chciałes czy co ?