automobilista
Nowy
- Auto
- Włoski
Mam pytanie, czy JTD 16V 140KM będzie chodziło na wtryskiwaczach od JTDm 150KM ? Oczywiście mam na myśli ori-soft.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wtrysków z 16v 150ps cf4 (jak pamiętam 243 końcówka) nie wkodujesz do sterownika C8 przy uzyciu diagnozy, egzaminera itd.
Wtryski ze 156tki 1.9 16v 140/150 (cf3) są takie same jak 156 2.4 20v (175ps).
W swoim aucie mam zaadoptowane c39 do c8 niemniej wymagało to remapu sterownika bdmem (coś więcej niz flash).
Z pompą a dokładnie regulatorem CF4 jest mniej ciekawie - testowałem jeszcze na edc15 i nie dało się tego uruchomić (edc15 ma taki regulator jak c8).
Pozdro
Z pompą a dokładnie regulatorem CF4 jest mniej ciekawie - testowałem jeszcze na edc15 i nie dało się tego uruchomić (edc15 ma taki regulator jak c8).
Pozdro
Moglbyc tylko chwilowy brak doplywu pradu,poruszaj konektem na wtrysku,popraw piny,skasuj blad.Mozliwe ze nie powrociWtryskiwacz Cylinder 3 Przerwa. Czy regeneracja tutaj zda egzamin wtrysku?