501168483
do 159 narazie lipa.
501168483
do 159 narazie lipa.
U mnie z górna rura musiałem mocno kombinować żeby nie obijala się o maske i żeby nie wypadala z opasek. Swoją drogą musze tam zajrzeć bo chyba znowu opaska się zsunela i popuszcza powietrze.
U mnie niestety to samo - górna rura nie jest idealnie dopasowana. Trzeba było mocno kombinować, żeby nie wypychała maski do góry i żeby nie puszczała powietrza z jednej lub z drugiej strony. Musiałem drugi raz zamawiać gumowy łącznik, bo przy użyciu dwóch zaproponowanych przez Misia niestety jeden był za krótki, żeby to się trzymało. 156 1.9 JTD 115KM.
Wysłane z mojego GT-I9506
Dostałem niedawno swoja rure i katy gorne sa ok ale co do dopasowania do ic i do kolektora niebardzo sie schodza jest roznica po 0,5cm -- skreciłem ale gdzies zmyka mi powietrze na ic musze cos pokombinowac
No niestety czasem sie zdazają błedy.
Jakbyco mam dostepny zestaw pod frontowy IC do GT,jesli to samo jest w 156 i 147 to równiez do nich![]()
Są jakieś szanse na gotowy zestaw do FMIC do AR 147 1.9 8v?
panowie i jak te kwarcówki? mam dziurawą gumową oryginalną rurę, strasznie aż syczy - mogło auto stracić na mocy przez to? Planuję albo zamówić gumową na allegro, albo właśnie kwarcówkę - jak wygląda montaż? jak się to sprawuje? Różnice pomiędzy gumą a kwarcówką? Opiszcie swoje opinie, dzięki z góry!
Misiu7911 można by poprosić o zdjęcia jak masz rozwiązane do frontowej ic go ar gti ile masz odległości między rurami na ic, oraz cene?
Pewności na pewno nie ma, skoro nawet w przypadku teoretycznie dedykowanej rury górnej do 1.9 JTD spasowanie jest mocno niedokładne i problemem jest w ogóle szczelne połączenie całości.
Wysłane z mojego GT-I9506