Czesc.powiedz mi wymiana rozrzadu w moim 159 1.8mpi jaki koszt?
Cześć, dobijam się do Ciebie w sprawie blokad. Chyba masz pełną skrzynkę.
Wszystkiego najlepszego
hej to ile za sztuke wychodzi? czy to moze 6 na raz trzebba .. a jak tak to za ile? a jak tam z remontami silnikow ? dalej robicie? podejrzewam ze moje V6 turbo kiedys bedzie potrzebowalo czegos takiego gdyz nie wiem ile mi pochodzi mysle ze poprzedni wlasciciel zmienil tylko mape i turbo doladowanie z 0.8 na 1.3 ale pewnie nie zakul go narazie nastukalem okolo 15000km i cyka i gra oprocz gum ktore daly znac o sobie
Witaj, Widzę w swoim panelu admina że są jakieś problemy z Twoją przesyłką puszczoną kurierem klubowym? Z tego co widzę kurier już 4 razy próbował podjąć sie odbioru, dziś w południe jak patrzyłem to jeszcze nie było potwierdzonego odbioru, teraz widzę że paczka już jest na magazynie czyli finalnie udało się paczkę nadać? Skąd wynikały te problemy? Czy kurier za każdym razem zajeżdżał i odmawiał odbioru czy jak to wyglądało? PS. Piszę tutaj bo masz skrzynkę PW pełną, proponuję wyczyścić Odpisz mi na PW. Pozdrawiam
Witam Ostatnio wpadliśmy na pomysł żeby pograć trochę w Paintball. Udało nam się zorganizować teren i termin. Bylibyście chętni?? Pogadaj z chłopakami od Was i dajcie znać. Zapraszam do zapisywania się na listę. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...paintball.html Pozdrawiam
Witam! Jesteś jeszcze włascicielem Q4? Jeśli tak to miałbym prośbę... Znajomy z alfa164register robi bazę danych o 164 Q4. Mógłbyś podesłać mi parę informacji o sobie i Twoim samochodzie? Name Surname City Country 164 type Car pictures Color Color-code VIN number (chassisnr: ZAR……) Manufacture date Was the 164 original sold in your country or did you or a previous owner import it from another country? If yes which country. KM’s or mileages Extra or specials: Pozdrawiam, Wojtek
Opróżnij skrzynkę
100 lat 100lat to byłem ja KaKa.
Dzięki