dzięki, choć dziś odwagą (albo raczej brawurą) jest nie mieć w tych autach dodatkowych zabezpieczeń. choć faktycznie, MY24 ciut trudniej się dziabie...
nie wypowiem się jak LEDy zwykłe działają, dla mnie Sprint to nie była opcja bo choćby małe hamulce jednotłoczkowe zamiast czterotłoczkowych Brembo -...
@OTTO1, skoro 35W daje ok 3000-3200 lumenów a 25W ok 2000 no to chyba jest więcej światła? rozkład pewnie podobny bo w końcu technologia/konstrukcja...
Przyfabryczny aso mnie rozpieścił widocznie bo tam liczyli z umiarem i dawali do tego rabaty. Natomiast to co teraz serwis (de facto Opel) robi waląc...
Da się zrobić. Wiązki o ile kojarzę nie są kompletne (ktoś dokładał - brał ode mnie kamerę i coś tam z nim gadałem), do tego jeszcze o i ile pamiętam...
akurat znaczna większość aut USA nie próbuje być legalna po konwersji skoro ludzie zostawiają lampy USA przód, jeśli wsadzą EU 35W to i tak nie robią...
Ty piszesz o dieslu, a tu rozmowa raczej o benzynie MHEV 130 vs 160HP. Co do skrzynii, w dieslu jest na pewno całkiem inna, w końcu MHEV ma skrzynię...