na mnie nie licz, ja wogóle olewam fabryczne mapy ori bo nie jeżdżę tym autem w trasy po nowych autostradach żeby dla HAS były mi potrzebne aktualne...
no ale ktoś musiałby napisać do tego dodatkowe menu do radia, instrukcję, zrobić testy, taki tomtom generować osobne mapy (a wiemy jak to im idzie -...
1.nie sądzę żeby to robiło jakąkolwiek różnicę - to wiązki wewnętrzne które raczej z trimem idą a nie z silnikiem
2. jakies masz pytanie jakie braki...
może i trwa, choć raczej zamulaczy dotyka. moja dostaje w palnik często i nic się nie dzieje, ale dbam o rozgrzanie, częstsze wymiany oleju i czasem...
podczas 2 letniej gwarancji aso nie potrzebuje żadnej autoryzacji importera na dany rynek/przedstawicielstwa. myślę że jeśli już to coś nie do końca...
Tak Connect Box = TBM = eCall, OK, to masz pewnie aktualny, choć pytanie czy akurat właśnie aktu Ci czegoś nie popsuła (bug). pytaj innych czy im się...
Poszedłem do Tonalki i sprawdziłem kompem co tam widać. parametry pofiltrowane z oil w nazwie (bo jest ich tam chyba pare tysięcy) i taka stronka mi...
niestety z klientami potem się trzeba użerać- ot choćby dziś - na stronach sklepu zagranicznego (pod każdym produktem) jest wytłuszczone info że przy...