Westfalia jest wypinana pionowo. Chyba w Giulii nie da się uniknąć cięcia dyfuzora niezaleznie od haka, o ile się orientuję to w Stelvio już tak (lub...
spoko jest git. za długo działam na forach/grupach i zbyt wiele innych doświadczeń mam z tym jak czytający odbierają przekaz jeśli pisze paru na raz...
pewnie tak z insturkcji SGW, żadna filozofia - skoro dał radę z drzwiami to szkoda pisać poradzi sobei - ale w skrócie: boczny mały panel przy tunelu...
do base wzmak z wejsciami high input ale to i tak raczej nie wystarczy (za małe obciążenie) i radio będzie walić komunikatami - musisz pewnie dodać 4...
kraj musi być zmieniony a nie region (nawet nie mam pewności czy region musi, ale kraj tak). polifty usa podobno już nie potrzebują przeróbki wiazki...
sądzę że puścił kalibrację przy dokładaniu ACC (bo trzeba żeby pokasować błędy), a że kalibrował na pałę na nierównym bez czytania opisów/świadomosci...
No wlasnie, z tylu jest elaktryczny reczny-moze silniczki cofsja klocek (nie u mnie bo mam auto park brake wlaczony, wiec widze zaciagniety jak auto...
no to jak już zrobiłeś i działa, to trochę późno pytać :) nie wiem czemu miałoby się to różnić czymkolwiek - pewnie nawet numery na puszkach te same?...
Dzięki za feedback. Miło czytać potwierdzenia tego co zawsze było moim celem. Nieskromnie przyznam się, że podobne dostaję regularnie z całego świata...