Opróżnij sobie skrzynkę na wiadomości... czyli nie sprzedajesz tej książki ? jeśli tak to daj znać to zamówię sobie z UK.
Dzięki
Sto lat
Witaj, daj linka do ogloszenia... tylko w tym tygodniu bedzie ciezko z czasem pozdrawiam
hej...mam pytanie czy jestes moze z okolic torunia?bo mam tam na oku alfe 147 jtd i potrzebuje kogos kto by sprawdził jej stan bo jestem zainteresowana kupnem...a ja jestem z małopolski...jest taka mozliwosc wogole?pozdrawiam judyta
Witaj, przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale nie bywalem ostatnimi tygodniami na alfaholicach. dzwiek raczej sie nie zmienia, przynajmniej nie zauwazylem, natomiast kultura pracy i chyba lekko moment wzrosly. Mam zalozona wkladke K&N. Stozek musi byc zalozony dobrze wraz z calym dolotem.
Witam, ja mam takie małe pytanie, czytałem temat dolotu i filtra stożkowego jaki chciał kolega "czarnadusza89" założyć. Też sie nad tym zastanawiałem, jak również na wymiane na filtr k&n do orginalej puszki. Moje pytanie brzmi bo przede wszystkim chciałem polepszyc pracę silnika i wykrzesać troszkę lepszy przyjemniejszy dźwięk - czy po wymianie na taki filtr zwykły k&n poprawi się on?
Serdeczne dzieki !!!
100 Lat
STO LAT, Wszystkiego najlepszego
Wyślij szybką wiadomość używając...
Użytkownik
Super Moderator