Ale kolega zakładający temat dopiero wczoraj wieczorem napisał,że to serwis Peugeot/Opel/Citroen. Jakim cudem ktoś miał się wcześniej domyśleć?
No wiem, dlatego dziwne jest to odwlekanie udostępnienia auta zastępczego przy takiej usterce w czasie trwania gwarancji. Serwis ewidentnie "prosi"...
Rozumiem,że auto jest cały czas w serwisie?
Dziwne w takim razie,że jeszcze nie dostałeś zastępczego. W zasadzie to mógłbyś jeżdzić taksówkami i...
Tak się składa że dzisiaj w firmie spotkałem prawnika, który jest moim klientem, więc zapytałem go o kwestię tej deklaracji.Oczywiscie potwierdził...
Po pierwsze nie jeden prawnik a kilku.Po drugie to zestawiasz opinię doświadczonych prawników z Twoimi opiniami. Po trzecie ale nie mniej ważne -co...
Zapyutam wprost-uważasz ,że wiesz lepiej czy ta deklaracja ma moc prawną od prawników, którzy powiedzieli,że nie ma?-prosta odpowiedż tak, albo...
i
Czekam w takim razie aż uroczyście ogłosisz,że projekt przeszedł i taka deklaracja będzie w szpitalach respektowana.Albo podasz chociaż jeden...
W poprzednich postach wprawdzie zaznaczałem,że chodzi o wszystkich prawników wypowiadających się w temacie, ale ok, przyjmimy że mój błąd bo tym...
Wszyscy wypowiadający się w temacie deklaracji prawnicy uważają że nie ma ona mocy prawnej, ale Yaniq wie lepiej jak interpretować przepisy-klasyka,...
Człowieku,ale ta deklaracją nie ma mocy prawnej ze względu na przepisy a nie formę złożenia.A Ty rozpaczliwe chcesz przepchnąć tezę o jakiś "świstka...
Człowieku, wszystkie opinie prawników dotyczące Togo tematu są zgodne-ta deklaracją nie ma mocy prawnej a Ty z uporem próbujesz przeforsować twoją...
Ok, zobacz sobie ilu prawników uważa że ta deklaracją nie ma mocy prawnej a ilu że ma.jakbys nie próbował argumentować to nie zmienisz faktu,że ta...
Czyli standard Yaniqa-opinie ekspertów( w tym przypadku prawa) lub sądu są mniej ważne od Twoich interpretacji :)
".....– Lekarz ma obowiązek...
Zapytaj pierwszego lepszego prawnika,ja nie będę teraz przez dkilka stron próbował Ci udowadniać że taka deklaracją byłaby nieskuteczna.. Przykład...