nie mogę wysłac do Ciebie pw, bo masz skrzynke zapełniona
Witam, wiem że specjalizujesz się w Alfach, mam pewien problem podobnie jak na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=u23nNlgEsgk zauwazyłem u siebie świst przy puszczeniu gazu i schodzeniu na mniejsze obroty, czy to cos poważnego? innych objawów nie mam. czytałem dużo, na forum o tym, ale się zastanawiam czy to jest groźne czy można z tym jeździć? Z góry dzięki
100 lat chopie
100 lat
siemanko mam takie pytanie posiam 156 2.5 v6 wkładam do niej kolektory ssace z GTA i czy ma sens strojenie tego? jaki to jest u ciebie koszt? powiem odrazu nie jestem milionerem 13 .08 .11 sie chajtam wiec sam wiesz jak to jest pozdr.
Sto lat i tysiąc Alf w garażu!
Cinek, sprawdź proszę PW i daj znak
Witam. na forum znalazlem informację, że zajmujesz sie modyfikacją silników. Kupiłem ostatnio Alfę Romeo 166, 2004 rok, 2,4JTD, 175KM i chciałbym ją troche podrasować. Chciałbym wiedzieć czy byłaby możliwość zrobienia tego u Ciebie? Ile wcześniej trzeba się umawiać? Jakie są możliwość dla tego silnika i z jakimi kosztami się to wiąże? Prosiłbym o jakiś kontaktowy nr tel Pozdrawiam
Witam kolego, mam kilka pytań, muszę je zadać tutaj ze względu na to, że masz zapchaną skrzynkę. Ile kosztowałoby u Ciebie całkowite usuwanie EGR? Słyszałem, że jest bardziej efektywne niż zaślepianie. Jaka może być różnica w mocy dla 1.9 JTD 8v 105PS, czy jest różnica w spalaniu, kopceniu przez auto? z góry dzięki za odp.
Wyślij szybką wiadomość używając...
Użytkownik