• Paweeel's Avatar
    18-07-2019, 09:22
    Paweeel odpowiedział w temacie Brak ładowania 2.0 jts w dziale 156
    Nie no alternatora nie wyjmowałem. Wolałem sprawdzić, bo czegoś lepszego od ręki nie było, a już auto było pptrzebne. Na spokojnie sobie podmienię...
    5 odpowiedzi | 266 odwiedzin
  • Paweeel's Avatar
    17-07-2019, 20:05
    Paweeel odpowiedział w temacie Brak ładowania 2.0 jts w dziale 156
    Szczotki wymieniłem, bo już były zjechane. Pomogło trochę, napięcie siada po załączeniu wentylatora, ale zaraz wzrasta.
    5 odpowiedzi | 266 odwiedzin
  • Paweeel's Avatar
    17-07-2019, 20:03
    Paweeel odpowiedział w temacie Zimny ciężko odpala 2.0JTS w dziale 156
    Witam, Piszę odpowiedź, aby dla innych było. Problem został rozwiązany. Długo mi to zajęło, ale tylko dla tego, że ciągle mi brakło czasu na...
    9 odpowiedzi | 1192 odwiedzin
  • Paweeel's Avatar
    06-07-2019, 21:32
    Paweeel odpowiedział w temacie bicie przy hamowaniu w dziale 156
    Cześć, Wiem że to co napiszę może na niektórych zadziałać jak płachta na byka, ale ja od dłuższego czasu kupuje tarcze i klocki daco. Niby niska...
    26 odpowiedzi | 3486 odwiedzin
  • Paweeel's Avatar
    02-07-2019, 09:56
    Paweeel założył nowy temat Brak ładowania 2.0 jts w 156
    Witam wszystkich, Dopadł mnie przykry problem. Ładowanie w alfie padło, ale nie do końca. Na światłach i nawiewie włączonym jest prawie normalnie -...
    5 odpowiedzi | 266 odwiedzin
No More Results
Informacje o Paweeel

Podstawowe informacje

Informacje o Paweeel
Skąd:
Jastków
Zainteresowania:
Motoryzacja, automatyka
Zawód:
Mechanik UR
Samochód:
Alfa Romeo 156 2.0JTS Selespeed, 2004r.

Statystyki


Wszystkich postów
Wszystkich postów
17
Postów dziennie
0.05
Ostatni post / autor
Brak ładowania 2.0 jts 18-07-2019 09:22
Ogólne informacje
Ostatnio aktywny
Dzisiaj 13:20
Dołączył
24-08-2018
No results to display...
Amortyzatory