- Tab Content
- Aktywność
- O Mnie
- Oznaczenia
-
Starsza aktywność
-
Wczoraj, 21:40bursz odpowiedział w temacie [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. w dziale Giulia/StelvioCzy ktoś z Was przedłużał gwarancję? Chodzi mi o pakiet Maximum Care. Cały czas się zastanawiam czy warto.669 odpowiedzi | 53020 odwiedzin
-
08-04-2021, 15:21bursz odpowiedział w temacie [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. w dziale Giulia/StelvioTak, oczywiście o tym mówi. Dzięki instrukcji uruchomiłem samochód i niepotrzebnie rozpętałem dyskusję. Mi chodziło o to, że nie mówi czy odpinać...669 odpowiedzi | 53020 odwiedzin
-
08-04-2021, 14:14bursz odpowiedział w temacie [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. w dziale Giulia/StelvioNiestety, standardowo odpiąłem akumulator, aczkolwiek instrukcja nic o tym nie mówi. Piszą tylko, że jak się odepnie to uważać. Na szczęście żadnych...669 odpowiedzi | 53020 odwiedzin
-
08-04-2021, 06:56bursz odpowiedział w temacie [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. w dziale Giulia/StelvioŁadowałem akumulator w Giulii. Po uruchomieniu samochodu pokazuje choinkę błędów (niedostępny Hill Holder, wspomaganie itp.) Co robić? Edit:...669 odpowiedzi | 53020 odwiedzin
Informacje o bursz
Podstawowe informacje
Informacje o bursz
- Samochód:
- Alfa Romeo Giulia
Statystyki
Wszystkich postów
- Wszystkich postów
- 22
- Postów dziennie
- 0.11
- Ostatni post / autor
- [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. Wczoraj 21:40
Ogólne informacje
- Ostatnio aktywny
- Dzisiaj 08:34
08-04-2021
- użytkownik 15:13 - epsonix wspomniał o bursz w poście [Giulia/Stelvio] - Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi.bursz - nie mówi? instruk...