Bobby, nie wiem dlaczego odczytałeś mój post jako pretensje do ciebie. Po prostu dziwię się, że ot tak przechodzisz do porządku dziennego nad tym jak...
AdiCarrion, dlaczego usilnie starasz się nierozumieć, że ktoś celowo próbuje porównać utratę wartości AR kiedyś a nie teraz? Właśnie dlatego kiedyś,...
Na tym, że nie pokazuje się całości obrazu, tylko wybiera rodzynki właśnie oglądając poszczególne kwartały poszczególnych firm na klikbajtowy tytuł....
Tomtrz, jak to było o wiarygodności prasy?
Zajrzałem do raportów finansowych owej spółki. Faktycznie na jednej inwestycji mają marżę 48%, ale są też...
Tomtrz, nie śmiałbym tak o Tobie mówić, ale może faktycznie jesteś, skoro zasuwasz na marży 7-8%, a wiesz o takim cud-miód biznesie jak deweloperka....
Ja też nie wierzę. Lepiej Tomtrz żebyś się nie pytał ile jest marży w warzywniaku za rogiem, bo dopiero się okaże jak Cię baba od marchewki dyma ;)....
Oczywiście, że teraz wszyscy chcą być premium special exclusive. Świetnie na tym wyszedł Stellantis. Tłukli Tipo, Punto czy inną Corsę dziesiątkami i...