U mnie mega często. Jeszcze bym rozumial jakby się załączyło odrazu. A tu dojezdzam na skrzyzowaniu, stoje bez ruchu i jest cisza, a za kilka sekund...
Trochę nie wierzę w podniesienie o 50% w ciągu 12h prądem 3.8A. U mnie to zajmuje dłużej i to prądem startowym 10A (chyba że u mnie coś jest nie tak...
Pobieżnie z googla to SP mają Mobil1ESP, Neste, CastrolEdge któryś, Fuchs, nie ma tego tak mało w teorii. Choć nie zagłebiałem się w papiery tylko z...
Wydaje mi się że u mnie jest podobnie, aczkolwiek po nagraniu trudno powiedziec tak dokładnie. U mnie pojawia się to raczej tylko w czasie jazdy jak...
U mnie w MY21 działa prawidłowo. Kilkanaście dni temu we Włoszech 41st i dawała radę spoko. Szyby tylko kiepskie z tą ich niby termiką - chyba raczej...
Lata 2022 i 2023 były niezle, aktualizacje były z grubsza faktycznie co kwartał. A od poczatku 2024 się spieprzyło i do tej pory jest stabilny brak....
I skoro gadżet/wygląd to też bez sensu, że w Stelvio jak się otworzy przednie drzwi to tylko ich podswietlenie się włącza a tylnych już nie.
Mówię o...
Te błędy z wypadaniem to skutkowaly u Ciebie już check enginem czy tylko widziales pojedyncze wypady? Bo ja widzę pojedyncze codziennie w myAlfa ale...