mały zlot i przejazd miastem

• Autor wątku Autor wątku awj1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Sam nie ogarniesz:) bo przed weekendem innych blaszkek niz N...będzie wiecej niz rodzinnych:)

To dwaj do spółki. Normalny daje 5 PLN cwaniak 30 PLN. Wynajmę jeszcze moich podopiecznych.

Spotkanie. Między 1-3 lipca. Pisać co komu pasuje i gdzie chce. Wypijemy po flaszce, ktoś nas do aut wsadzi i się rozjedziemy do domu. Proponuję parking UWM przed wydziałem prawa i administracji lub dach warmińskiej.

No dobra kolejna próba psyknięcia. Piszcie kiedy wam pasuje i przykładowe miejsca.
Ps. Do tych co pokupowali 159 w NSZ też się zarejestrujcie i migajcie światłami, kupcie klubowe ramki i będzie git. Dziś pojawiła się "nowa 159" na blachach NSZ. To już 5 w moim mieście. A Jeszcze rok temu byłem sam. Widać ludzie przestali gadać " AR to ..ujostwo". Nie kupię tego."

Qutwa mać. Nikogo to nie interesuje? Może dorzucę po browarze dla przybyłych. Ludzie piszcie propozycje!

Mam ale nie kabel tylko BT. Jak masz obd alfa lub torque to sprawdzisz parametry. Mam płatną skrachowaną wersje obd alfa. Przyjedziecie dostaniecie.
Jesteśmy żałości w porównaniu do innych regionów. Nikt nie chce się spotkać, pogadać, wymienić uwag czy doświadczenia.

Mi czwartek pasuje. Gdzie i o której? Fezz będziesz wodzirejem.

Mimo mocnych chęci, niestety nie wpadnę bynajmniej w czwartek, wojuje na ziemiach Opolskich wracam dopiero w piątek, więc jak by ktoś na weekend reflektował możemy spota jeszcze jakiegoś ogarnąć. :P

Ps.: mam kabelki, i odblokowaną wersję FES. :)

Panowie to najbliższy piątek na 19:00, parking na Mochnackiego przy starówce, duży ale może się znajdziemy ;) jak będzie większa grupa to podjedziemy w inne miejsce. Oby frekwencja była wyższa niż na referendum :D

Dziękuję za zaproszenie, ale ja niestety w najbliższy piątek nie dam rady podjechać. W sobotę kumpel bierze ślub, a ja jestem jego świadkiem, więc jest co robić :)

Amortyzatory
Powrót