• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

mały zlot i przejazd miastem

• Autor wątku Autor wątku awj1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla alfy 159 na klubowych ramkach, kolo 11 obok kfc na pstrowskiego ;)

Panowie my tu pitupitu że będzie spot, reakcji zero. Ile jest chętnych osób, żeby cokolwiek się odbywało? Rozumiem że terminy mogą nie pasować, ale jak dalej tak będzie to może zamiast na spoty to na wódę zaczniemy się umawiać :D

Syzyfowa praca. Jeszcze raz! Kto jest na miejscu (NO) i chciałby się spotkać, pogadać, przejechać miastem?

Ja na ten tydz. jak i może drugi (ale to nie jest jeszcze pewne ) odpadam. A tak to jak zawsze chętny :D

A może by ktoś założył olsztyńską stronę na fejsbuku? Skoro tu cisza to może tam będzie głośniej. Ja nie mam książkotwarzy ale już bym się poświecił i jakiś fakekowy profil na potrzeby FB założył.

Witam awj1:)może być w starych kiejkutach:)trochę alfin się pomieści na dzialce:)a I grill bedzie:)

Napisane na Commodore C64..;)

Ludziska z Olsztyna chyba tu nie zaglądają. Imienne zaproszenia chyba będę wysyłał.

Szkoda że taka posucha tutaj. Jestem z Łódzkiego ale na weekend przejazdem w Iławie. Miałem nadzieję na jakiś spotcik a tutaj cisza jak makiem zasiał.

awj a widzisz znowu bylem:)u was:)juz spota na dwie fury było można zrobic:)

Napisane na Commodore C64..;)

Amortyzatory
Powrót