Widziany Widziana Widziani !!!

• Autor wątku Autor wątku awj1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie. Wczoraj tylko na kortowie byłem i Tesco. Jakiś klubowicz zaparkował obok mnie 156 ale ramki chyba z innego forum. Tak czy siak pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Widziana dziś 159 na trasie w okolicach Gietrzwałdu z klubowymi ramkami. Pozdrawiam

Jakaś czarna sportwagon zaparkowana na Rataja w pobliżu salunu VW. Bez ramek. Pozdrawiam.

Pozdrawiam właściciela i jego rodzinke w 166 grafitowej NEB3299x pod biedronka w Elblagu na Sobieskiego. Moja stala na prostopadlym parkingu

Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka

Chcialbym pozdrowic i podziękować koledze z bialej 147 , ktory dzis w Ostrodzie zatrzymal sie i pomagal mi wskrzesic moja 156 , jak jestes to i to czytasz odezwij sie to pojdziemy na dobra flaszke bo mialem od Ciebie wziąć numer ale jak juz ruszylem to nie bylo odwrotu :)

383.jpg

Pozdrowienia ze służbowej żółtej pandy[emoji16]

Wysłane z mojego SM-J120FN przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierowcy czerwonej Alfy Romeo 4C. Tak tak 4C. Widziana 25 grudnia na stacji Orlenu przy wyjeździe na Olsztyn i na olsztyńskich blachach.

Też ją widziałem na jarotach!! Pozdrowienia dla kierowcy!! Zazdraszczam ;)

IMG170106-154649.jpg

Ustrzelona wczoraj w Elblągu :D Daaawno już nie widziałem Alfy na ramkach

Skrzyżowanie Sikorskiego z Wilczyńskiego przy Shellu. Polatałbym taką maszynką.....

Pozdrowienia dla sympatycznego pana z kapucinowej 159 na NO... Skrzyżowanie Tuwima i Warszawskiej. Niestety brak klubowych ramek.

Pozdrowienia dla czarno-nosej 159 NEL na klubowych ramkach, spotkanej dzis na trasie Ostrołęka-Grajewo :)

Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam prześliczna 159 nebraska 389 na felgach TI. Na 99% na ramkach ah.
156.jpg

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót