EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Cały dzień je dzisiaj produkowałem :D więc mam nadzieje, że Wam się spodobają. Myśle, że będzie to miła pamiątka z naszego spotkania.​

Mam nadzieje, że ktoś jeszcze przybędzie z Ełku - info puściłem ale narazie zero odzewu.​

Ostatnia edycja:
Daleko nie mam a godzina i dzień jak najbardziej odpowiada także będę na 100%:driver: do zobaczyska:D

Nooooo Cezi i gitara.Już myślałem ,że człowiek nie pozna się przed śniegami ,a tu taka niespodzianka.Szykuje się dobre toważycho :D.

Panowie wstyd mi za ełczan. Nikt się nie odezwał. Wychodzi na to, że tylko ja będe reprezentował moje miasto.​

A tych dwoch ziomkow co pisali w tym temacie wczesniej? Mowili ze sa z Elku

A tych dwoch ziomkow co pisali w tym temacie wczesniej? Mowili ze sa z Elku

Pisałem do nich na priva i e-maila 2 czy 3 razy ale zero odzewu. Mam nadzieje, że się mimo wszystko pojawią.

Ostatnia edycja:
Oj panowie znowu kilka dni tu nie zagladalem ,a tu spotkanie Alfistów sie szykuje.I co ja mam zrobic jak tu juz plany poukladane?Ale postaram sie cos wykombinowac,ale gwarancji nie daje.Oj szkoda

Panowie jakby co, to nie pogniewajcie się jak się spóźnię tak z 30 min.Najgorzej jak to się pracuje na 2 fronty.

Konkretnie to chciałbym sprawdzić jak działa ta sztanga od podciśniena turbiny czy się rusza i kiedy i chciałbym jeżeli to możliwe oczywiście podmienić przepływke żeby nie wydac 300 zl na darmo jeżeli będzie trzeba to zapłace za poświęcony czas.

mimo najszczerszych chęci nie udało mi się zamienić w robocie, żeby przyjechać do Ełku:( , a wielka szkoda bo to tylko 55km ode mnie

ciekawe kto załapie się na megan-kę na węgorzewskich numerach:D

Nom szkoda, szkoda... ale napewno będzie jeszcze okazja :D

Co tam dla naszych Alf jakieś Renault:D blach to chyba mają ze 3 rodzaje. Trzeba będzie uważac przed świętami.

Że tak powiem,alfa powoli się zbroi i na dzień dzisiejszy jest już mały progres w postaci 181 km i 392 Nm także powolutku można będzie powalczyć z kimś naprawdę dość mocnym :D.Akurat drukarka nie działała ,ale jak dostane wykres na meila to wstawie.

daro954-kolego szkoda ,żeś wczesniej nie pisał,dzisiaj bylem u mojego tunerwa w Wawie i sobie całkowicie przepływke wywalilismy,nawet kontorlka błędu nie ma prawa się zaświecic hehe.Jakby co pisz to podpowiem/dam namiar.Co do 2,4 10v to jak chłopaki się wyrobią ze wszystkim to jutro będa na spocie,to można będzie pogadac co i jak.

Ja się deklaruję ,że będe tylko najwyżej z delikatnym opóźnieniem.Jeszcze na domiar złego aparat mi dziś zastrajkował,także prośba by ktoś wzioł ze sobą cyfrówke.Trzeba uwiecznić pierwszego spota ełckiego.

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedz ja będę jutro na pewno więc pogadamy i może coś mi doradzicie.Ps Aparat też wezmę.

Amortyzatory
Powrót