Ja Cie moge zabrac jak chcesz. Tez jestem z Bialej przeciez
Ja Cie moge zabrac jak chcesz. Tez jestem z Bialej przeciez
Panowie jakby co, to nie pogniewajcie się jak się spóźnię tak z 30 min.Najgorzej jak to się pracuje na 2 fronty.
Pol godziny w jedna czy druga strone chyba nikogo nie zbawi
Szukam kogoś z Ełku i okolic z silnikiem 2.4 jtd 136km w celu poruwnania kilku żeczy prosze o kontakt tutaj lub na email daro541@interia.pl.
Konkretnie to chciałbym sprawdzić jak działa ta sztanga od podciśniena turbiny czy się rusza i kiedy i chciałbym jeżeli to możliwe oczywiście podmienić przepływke żeby nie wydac 300 zl na darmo jeżeli będzie trzeba to zapłace za poświęcony czas.
Że tak powiem,alfa powoli się zbroi i na dzień dzisiejszy jest już mały progres w postaci 181 km i 392 Nm także powolutku można będzie powalczyć z kimś naprawdę dość mocnym.Akurat drukarka nie działała ,ale jak dostane wykres na meila to wstawie.
daro954-kolego szkoda ,żeś wczesniej nie pisał,dzisiaj bylem u mojego tunerwa w Wawie i sobie całkowicie przepływke wywalilismy,nawet kontorlka błędu nie ma prawa się zaświecic hehe.Jakby co pisz to podpowiem/dam namiar.Co do 2,4 10v to jak chłopaki się wyrobią ze wszystkim to jutro będa na spocie,to można będzie pogadac co i jak.
Ja się deklaruję ,że będe tylko najwyżej z delikatnym opóźnieniem.Jeszcze na domiar złego aparat mi dziś zastrajkował,także prośba by ktoś wzioł ze sobą cyfrówke.Trzeba uwiecznić pierwszego spota ełckiego.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 30-10-2010 o 02:06
Dzięki za odpowiedz ja będę jutro na pewno więc pogadamy i może coś mi doradzicie.Ps Aparat też wezmę.
Zatem do zobaczyska,a na żywca na pewno coś się pdopowie/da sugestie.
Pozdrawiam.