EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Do dara nie mam kom niestety. Wszystko wyglądało ślicznie, ale zawsze k.....wa coś. Nie będzie mnie bo mam "niezapowiedzianych" wcześniej gości na 18 także nie bardzo mi się to kalkuluje na pół godziny do was lecieć...Miłego spotowania życzę w takim razie. Na następny spot przylecę na bank:crazy_pilot: Pozdr

szkoda, że dopiero teraz odczytałem :/ Jestem z Gołdapi - chętnie bym poznał alfistów z okolic, bo w Gołdapi szału nie ma :D

I jak tam było w sobotę? Jakieś fotostory ze spotu poproszę:)

hmmm fotostory nie ma niestety.... przybyly trzy alfy tylko :P wierze ze nastepnym razem bedzie nas wiecej :)

Skoro odpisałeś a sebek organizował to domyślam się dwóch :) a kto był trzecią:confused:
A to ja byłem tą trzecia osobą :) tylko szkoda że tak mało fanów się zebrało.Ale mam nadzieje że jeszcze będzie czas żeby sie zebrać większą grupą może jak już odbiorę swoją julkę :)

Ostatnia edycja:
Tyle ,że Sebka nie bylo :P

Fakt - mnie niestety nie było, nie podołałem, żeby dotrzeć... Ciężko bylo się zorganizować bo i termin byl szybki i sezon "ogórkowy" ale nic straconego, czekam na propozycje, dogadamy się co do terminu tak żeby wszystkim pasowalo i zbierze się Nas więkrza ekipa. Miejsce jak zwykle PARKING POD KAUFLANDEM. Czekam na propozycje terminow :)

zapraszamy EŁK w niedziele do Białegostoku godzina 16 miejsce to parking na wysokim sotczku zaraz na wylotowce na Warszawe

Ciiiiisza i na ełckim i na suwalskim:( leniuchy same pisać się nie chce...:P Wszystko najlepiej na Sebka zwalmy hehe

hehehe to nie leniuchować tylko pokazać te alfy a nie w garażach je trzymać .

witam kolegow dopiero przypadkiem znalazlem ten watek a na forum juz troche jestem. jakby bylo cos pod kauflandem w elku stalowe 166 z grajewa doleci bez problemu. bede teraz sledzil ten watek

Z Grajewa?? Witam kolegę z mojej miejscowości :D.

W najbliższy weekend/piątek jest chwila czasu,więc jesli panowie mieli by chęć,to mozna by się spotkać.

PS.166 z OS.Broniewskiego ??

a witam kolege rowniez. nie nie z broniaka tamta srebrna ma 2.0 benzinke a u mnie jest dieselpower :) kolor identyczny jak MaRcCo

chyba dwa weekendy pod rzad widzialem Ciebie jadac z Ilithiem służbowym samochodem po Grajewie jezdzisz na 17 jak sie nie myle :)

Amortyzatory
Powrót