EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
w rzeczy samej drugiej takiej chyba niema w tej konfiguracji co moja na miescie ani okolicy, a felunek ori 17" z bezowymi skórczakami w srodku

Ełczanie gdzie serwisujecie swoje warsztaty i jakie macie opinie pozytywne/negatywne o nich albo o innych kowalach z ełku :)

Ja to oczywiście robie w ełku w motozbycie ale nie mam zbyt dobrego zdania ostatnio nawet przy zmianie opon na zimowe rysnoł mi felge. Ale najlepszym warsztatem w jakim byłem to warszawa carservice autoryzowany punkt fiata i alfa romeo tam jak zostawiam samochod to przyanjmniej zrobia na tiptop

Panowie,będzie w Ełku mozliwość grupowego shamowania swojego auta na hamownii inercyjnej,koszt 50zł.Może ktoś chętny ? Na chwilę obecną jest 11 aut.Data jest ustalona narazie na 17.06

Jak ktoś chce to i w Suwałkach mogę załatwić hamowanie w dobrej cenie koszt podobny ;)

witam!

Cześć wszystkim Alfoholicom z Ełku i okolic. Mam wielką prośbę do kochanych obywateli naszego miasta :) Przez całe życie posiadałem tylko Ople (w sumie to aż dwa he) i to tylko benz. Od pewnego czasu jestem zakochany w czerwonej Alfie 147 kolegi. Postanowiłem, że czas na zmianę :D Naczytałem się bardzo dużo na forum o zawieszeniu i innych problemach, ale to mnie nie zraża :D Chciałem zapytać czy ktoś może ma u nas 147, najlepiej w wersji 3drzwiowej i ze słynną mocniejszą jednostka 1.9 JTD?? I czy nie byłby zły gdybym w jego kochanej Włoszce chociaż usiadł i popatrzył :D I jeśli wszystko pójdzie dobrze, nasze lokalne społeczeństwo zanotuje +1 ;-) pozdrawiam, Piotr :)

Drogi Piotrze ja miałem taką wersję i była zajebista to mało powiedziane miała 150 koni potem podniesione na 192 hp zawieszenie tylko nie na nasze drogi ale ogólnie jeździłem nią po Ełku jakieś 6 lat i jestem bardzo zadowolony :) ale to bardzo :) Teraz już niestety musiałem sprzedać bo zmieniłem na giuliette z której też jak narazie jestem bardzo zadowolony i poprawili zawieszenie na plus :)

Własnie szukam kupca na moją obecną Viki i przymierzam się na 147 ;-) wersja polift 3d 150kucyków ehhh już się rozmarzyłem :f panowie a czy jest ktoś gotów pomoc w zakupie żeby chłodnym okiem spojrzał na autko (przede wszystkim będzie wiedział na co) i czasem powiedzieć mi "chłopie to nie to" ?? :D

Kurcze z tym spotkanie chyba coś nie wyszło :( Ale nie siedzę tak często na forum żeby dawać tak szybko odpowiedzi. Jakbyśmy się większą grupą zebrali to można by na kauflandzie się spotkać. A rada dla kolegi który się przymierza do kupna 147 zwracać uwagę na zawieszenie bo jest bardzo delikatne w tej wersji.

no właśnie widzę że w tym temacie spotkań to coś tu nie za tęgo. a kolega z mojego miasta rybakmj dał hasło i się nie odzywa :). można było by pod kauflandem spocik zrobic nawet na kilka autek z chęcią bym się przejechał, poznał kolegów osobiście. także pomyślec i się zmobilizowac. najlepiej proponowałbym niedziela wieczór bo to chyba najluznieszy dzień.

no właśnie widzę że w tym temacie spotkań to coś tu nie za tęgo. a kolega z mojego miasta rybakmj dał hasło i się nie odzywa :). można było by pod kauflandem spocik zrobic nawet na kilka autek z chęcią bym się przejechał, poznał kolegów osobiście. także pomyślec i się zmobilizowac. najlepiej proponowałbym niedziela wieczór bo to chyba najluznieszy dzień.

Mi niedziela pasuje :) Tylko kwestia ile osób będzie i o której. Jakby co to pisać raz dziennie będę wchodził na forum.

Już niedługo i ja będe mógł uczęszczać na spociki panowie :) już Viki praktycznie sprzedana i złożone zamówienie u szerszenia na GT :P

Witam kolegów i koleżanki może jakiś zlot we wtorek,środa lub czwartek w ełku koło knajpki na wodzie. pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót