EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

SEBEK

Nowy
Auto
Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.
Witam!!! Widzę, ze po Ełku i okolicach jeździ parę Alfiątek ;) może ktos tu zagląda, warto by bylo się czasem gdzieś spotkać i pogadać.
Zapraszam też Panie bo dużo ich jeździ w Bellach po Ełku.
Zapraszam do pisania kto jest z kąd i czym jeździ. Pozdrawiam!!!!

Ehh... chyba nie ma w Ełku fascynatów Alfy :D

witam kolegę z Ełku jeśli sie trochę zorganizujecie to może skręcimy jakiś wspólny spot w połowie drogi np. w Olecku

witam kolegę z Ełku jeśli sie trochę zorganizujecie to może skręcimy jakiś wspólny spot w połowie drogi np. w Olecku

Jak się zorganizujemy to czemu nie ale coś ciężko z tą organizacją :D

---------- Post dodany o godzinie 08:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:32 ----------

Sebek jak masz ochote i czas to wpadaj na spot do białegostoku w piatek na godzine 18 wiecej info na stronie www.pkar.pl i na nasze forum www.forum.pkar.pl
Pozdrawiam

Dzięki za zaproszenie, wiem, wiem troszke czytałem o waszych spotkaniach nawet dośc często jestem w Białym bo studiuję na WSFiZ ale chciałbym zebrać ekipe z mojego miasta a tu zonk :D

Witam,jestem z Grajewa i sam chętnie bym się spotkał ,a Ełk to żut beretem więc bardzo chętnie.

Witam,jestem z Grajewa i sam chętnie bym się spotkał ,a Ełk to żut beretem więc bardzo chętnie.

Witam Grajewo. Jak zbierze się pare osób z Ełku to ustawimy jakieś spotkanie.

W dalszym ciągu czekamy na chętnych z Ełku. Pozdrawiam!!!

Jestem co czwartek w ełku także kilka alfinek rzeczywiście jeździ:D Dziwię się że dopiero ktoś się odezwał. pozdr i witamy

Ełk fajne miasto jak będziecie robili spota i nas zaprosicie to z suwałk ktoś napewno przyjedzie a warto się poznać.

Witam Grajewo. Jak zbierze się pare osób z Ełku to ustawimy jakieś spotkanie

Ok w takim razie daj znać,chętnie podjadę pogadać z osobami podzielającymi te same poglądy motoryzacyjne.

Do Cezi-kolego to prawda ,że w Augustowie mozna shamować autko na Maha 3000??

MaRcCo-podpowiedz gdzie w Białym się spotykacie,w ten piątek akurat pracuję na 14 ,ale w przyszłości bym podjechał do was.Nawet zdaje sie ,że kiedyś było o was w jakiejś gazecie,dobrze kojażę??

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ok w takim razie daj znać,chętnie podjadę pogadać z osobami podzielającymi te same poglądy motoryzacyjne.

MaRcCo-podpowiedz gdzie w Białym się spotykacie,w ten piątek akurat pracuję na 14 ,ale w przyszłości bym podjechał do was.Nawet zdaje sie ,że kiedyś było o was w jakiejś gazecie,dobrze kojażę??

Pozdrawiam

Dobrze kojażysz pisali pisali co do spotów to zapraszam na nasze stronke www.pkar.pl oraz forum www.forum.pkar.pl i tam będą wszystkie informacje na temat spotów zapraszamy

Wszystko pięknie... ale ełczan dalej brak :(

SEBEK troche cierpliwosci pomysl nad ulotkami z adresem forum to jakos może się to rozkręci a na 90% jestem pewny że to troszke pomoże w zdobyciu klubowiczów
Pozdrawiam

Jest jest hamownia u Osewskiego na ul Szkolnej

Dzięki Cezi,nawet nie wiedzialem ,że pod nosem mam taki rodzynek. Wiesz ile sobie życzą za shamowanie auta??

Nie wiem ile tam krzyczy ale poszukaj w google to na pewno parę stron Ci wyskoczy, szczególnie pewnie fora BMW:D to czegoś się dowiesz. A i nr telefonu też pewnie znajdziesz bo to jest warsztat samochodowy.

Sebek ,mam nadzieję ,że zaproszenie na spota aktualne, bo znalazło by się 3 chętnych łącznie ze mną, z Grajewa na spotkanie.Co ty na to?? Kwestia dogadania.

Amortyzatory
Powrót