Poszukiwana czarna 159 do ślubu. Elbląg lub okolice

siwy156

Nowy
Auto
Była:Alfa romeo 156 1.8 Jest: 159 2.4
Witam poszukuje najlepiej czarnej 159 do ślubu. Najlepiej z Elbląga lub okolicy. Propozycje i oferty proszę kierować na priv. Z góry dzięki.

Czarna do ślubu?? No cóż- kwestia gustu (ja użyłbym czarnej przy innej okazji ;) ). Z tych okolic jest chyba niejaki rybakmj - właśnie jest przed zakupem wypasionej ale białej 159 - może zdąży kupić przed Twoim ślubem.

Żeby było bliżej to bym cię zawiózł 159 w kolorze ROSSO , już jechała jako pojazd weselny fotki w temacie o mojej alfie :D

daj znac kiedy to cie odprowadzimy w orszaku
;)

no troszkę daleko niestety. Jak narazie żadnych propozycji wiec bedzie ciezko znalesc 159 w mojej okolicy:(

Mam nadzieje ze do czerwca znajde w koncu swoja alfinke, takze tez z checia dolacze do orszaku :)

wszyscy alfisci bardzo mile widziani:D Ale jak narazie problem z alfa do ślubu. Żadnych zgłoszeń obawiam sie ze nie uda mi sie juz znalesc. Ale nic nie poddaje sie. Jezeli nie uda sie znalesc jakiej kolwiek 159 bede szukał 166 :D

wszyscy alfisci bardzo mile widziani Ale jak narazie problem z alfa do ślubu. Żadnych zgłoszeń obawiam sie ze nie uda mi sie juz znalesc. Ale nic nie poddaje sie. Jezeli nie uda sie znalesc jakiej kolwiek 159 bede szukał 166

Jeżeli będe miał w tym okresie wolne ( a powinienem to wiedzieć jeszcze przed Wielkanocą) i kolega zaprosi na swoje święto,to moge się zaoferować ( w marcu spodziewam się 159).

ja posiadam czarna 159 z bezowa skora, ale w SW wiec do slubu nie wiem czy Ci pasuje, lepszy sedan chyba
no i 2 problem
22 czerwca jest tez moj slub , wiec bede troszke zajety:)

Jeżeli będe miał w tym okresie wolne ( a powinienem to wiedzieć jeszcze przed Wielkanocą) i kolega zaprosi na swoje święto,to moge się zaoferować ( w marcu spodziewam się 159).

dzieki za wielkie checi kolego ale nie będę cie specjalnie fatygował 300 km w jedna stronę na parę godzin w Elblągu Fajnie by było jechać TI do slubu ale niestety odleglosc robi swoje

- - - Updated - - -

ja posiadam czarna 159 z bezowa skora, ale w SW wiec do slubu nie wiem czy Ci pasuje, lepszy sedan chyba
no i 2 problem
22 czerwca jest tez moj slub , wiec bede troszke zajety:)
no to gratulacje, slub własny wazniejszy niż pomoc forumowiczowi to jasne

no to gratulacje, slub własny wazniejszy niż pomoc forumowiczowi to jasne[/QUOTE]
hehe, ale przynajmniej rocznice bedziemy mieli tego samego dnia
ja strace wolnosc dopiero o 17:)

sluchaj to musi byc koniecznie 159 ciemna
bo bys mogl do kawojow jechac tam jeden z nich ma 159 tylko ze jasna

Amortyzatory
Powrót