Widziany, widziana, widziani

Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam.
Jednak felgi 17 robią różnicę :)
pozdro
krzyzie

Hehe, założę się że specjalnie stanąłeś obok ;)
Co prawda Bellę umyję dopiero jutro, niemniej pamiątkowa fota musi być :D

508.jpg

Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam.
Jednak felgi 17 robią różnicę :)
pozdro
krzyzie

Coś mi się zdaje, że w niedziele spotkałem Twoje auto pod Kauflandem. Jeżeli znalazłeś jakąś wizytówkę za wycieraczką to byłem ja :) pzdr

Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na balchach CT zaparkowanej na Osiedlu Batorego;-)

Marti, a Ty czym jeździsz? Na Batorego mamy co najmniej: 2 identyczne 156FL SW, 147, gt, Brere no i Alfette :)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla właścicielki czarnej 147 na ramkach Alfaclubu, dzisiaj po południu na Szarych Szeregów :)

Marti, a Ty czym jeździsz? Na Batorego mamy co najmniej: 2 identyczne 156FL SW, 147, gt, Brere no i Alfette :)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Jeżdżę:
- czarne Audi A3,
- czarne Audi S3,
- czarne Audi A6 Allroad,
- czarna Alfa 159 SW
wiec ciężko mnie ustrzelić ;-)
A na Batorego mieszka moja szwagierka:-D

Na Batorego widuje również czerwona 159 Ti, stoi często pod murem kolo torów, blachy NO ;-)

Pozdrawiam ;-)

Ostatnia edycja:
Ta brera z Batorego jest niebieska, sky view, czarne felgi?
dzisiaj ją rowerkiem mijałem :-)

Pozdrawiam czarną 147 na ramkach klubowych z Rawicza, zaparkowaną obok "czerwonego" kościoła dziś po 18stej :)
Nie wiedziałem, że na moim zadupiu jest ktoś z forum... ;)

Pozdrowienia dla właścicielki czarnej 147 na ramkach Alfaclubu, dzisiaj po południu na Szarych Szeregów :)

Na Szarych Szeregów to ludzi wypatrzysz, a obok na Biskupińskiej żadnej Alfy nie widziałeś? ;)

No nareszcie... to Ty jesteś od tych dwóch pięknych co stoją obok siebie na parkingu? Już kilka razy chciałem Cię wyczaić... :P

Tym razem widziane czarne GT na blachach PGS i klubowych ramkach dziś rano na rynku w Rawiczu :)
P.S. Super felga ;)

No nareszcie... to Ty jesteś od tych dwóch pięknych co stoją obok siebie na parkingu? Już kilka razy chciałem Cię wyczaić... :P
Mówisz o moich dwóch? Obok których jeszcze dwa włoskie jednoślady stoją? ;)

Dzisiaj na trasie do Kołobrzegu trzy 159-tki :) Odmachane było :) Jedna na pewno czarna w sedanie na PCT, reszty nie zdążyłem obczaić :)

Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na balchach CT zaparkowanej na Osiedlu Batorego;-)

Pozdrawiam również ! :)

"Mamy" jeszcze szampańską 147 przedlift i białego polifta. Chyba, że piszesz tylko o oramkowanych :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla lekko zdziwionego kierowcy AR 156 do ktorego wybieglem na rondo kolo polomarketu w dziwnowie:-)

Amortyzatory
Powrót