Widziany, widziana, widziani

Olaboga to strach pomyśleć, co byś o mojej 159 powiedział :D Ja dbam o mechanikę a na kosmetykę nie mam już czasu, więc jest to potwór z pięknym serduszkiem :D
Wg mnie niezadbana :P
Mam takie przeczucie, że jak z zewnątrz niezadbana, to środek, mechanika i silnik jest w jeszcze gorszym stanie :D

A możesz wrzucić link do tej Alfy? Jakiś czas temu na piątkowe oglądałem właśnie GT - możliwe, że to ta sama.

A możesz wrzucić link do tej Alfy? Jakiś czas temu na piątkowe oglądałem właśnie GT - możliwe, że to ta sama.
linku nie znamy :)
mówimy o GT stojącym z kartką sprzedam przy Lotosie przy skrzyżowaniu Lechicka/Naramowicka
wczoraj jej się dokładniej przyglądałem
zawiera elementy tzw wieśtuningu ;) jakieś łezki na lampach, dziwne felgi, lakier wg mnie mocno zmęczony (jeśli oryginalny), obniżona... nie w moim guście

Pozdro od brudnej 147 dla złotej 159 która zaparkowała dzisiaj koło mnie pod Auachanem ;)

pozdrowienia dla czarnej Giulietty na tablicach DW widzianej w Kaliszu przy hotelu Europa, drugie pozdrowienia dla czerwonej Brery na PK przy Wojska Polskiego, pięknia prezencja :)

Ja się wkradnę w temat z ogłoszeniem parafialnym - czy ktoś z Poznania zechciałby użyczyć mi ELMa czy innego kabla do FESa? Mój ELM przestał działać a potrzebuję grzebnąć w body kompie :(

Pozdro dla czarnej 159ki ( PWAxx81) na ramkach za którą było mi dane jechać palacza/głogowską (29.07.16 około 18:30). Już któryś raz widziana na moim osiedlu. POZ!

Mój FES a raczej mój ELM ogarniał wszystko ale coś mu się stało i teraz łączy się tylko z ECU a właśnie muszę do body/proxy się dostać i potem osiowanie zrobić. Kupiłem dziś interfejs ale to już 3 czy 4 z kolei chiński "ELM" który nie działa w Alfie i kolejna kasa w błoto. Mam jeszcze jeden trop na potencjalnie działającego ELMa, jak nie zadziała to się odezwę ;)
od środy rana jestem w Poznaniu, ELMa mam mogę pożyczyć - ale mój FES z body to tylko osiowanie ogarnia

osiowanie w cromie robilem w zeszłym tygodniu wiec powinno zagadać jak coś to od środy praktycznie 24/7 bede na Boninie dostepny

Pozdro dla czarnej 159ki ( PWAxx81) na ramkach za którą było mi dane jechać palacza/głogowską (29.07.16 około 18:30). Już któryś raz widziana na moim osiedlu. POZ!

O, ja również pozdrawiam kolegę, który jechał za mną :-)
btw, które osiedle jest Twoje? :-) Bo a nuż się okaże, że mieszkamy na tym samym :-)

Mój FES a raczej mój ELM ogarniał wszystko ale coś mu się stało i teraz łączy się tylko z ECU a właśnie muszę do body/proxy się dostać i potem osiowanie zrobić. Kupiłem dziś interfejs ale to już 3 czy 4 z kolei chiński "ELM" który nie działa w Alfie i kolejna kasa w błoto. Mam jeszcze jeden trop na potencjalnie działającego ELMa, jak nie zadziała to się odezwę ;)

Ja nie poszedlem w typowego 'chinczyka' i kupilem interefejs na viaken.pl za ok 100zl. Deklaruja gwarancje a wczesniej mozna mailowo upewnic sie czy dany interfejs bedzie dzialal w naszym bolidzie.
Jak narazie dziala bez problemu, przynajmniej to, co do tej pory mnie interesowalo.
Osiowanie proxy tez dziala, robilem po wymianie panelu klimy.
Dzialal rowniez w AR 147 zanim ja sprzedalem.

Poza tym pozdrawiam wszystkich klientow p. Kotowicza, widzianych u niego w ub. tygodniu ;-)

Pozdorwienia dla 156 SW na ramkach parkujacej pod Celiko na ul. Sw. Antoniego wlasnie w poblizu warsztatu Kotowicza.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

longmanpl

Zrobiłem dziś dokładnie tak samo - napisałem do nich, doradzili, zamówiłem "ELM v2" z adapterem, jutro będzie w moich słodkich rączkach.

ED:
kabel z Viakena działa jak marzenie :D wszędzie da się wejść, wszystko zrobić, aż trochę straszno klikać.

Ostatnia edycja:
Pozdro dla grafitowej 166 widzianej przed chwilą j na Wierzbięcicach :)

Pozdrowienia dla 147 PO 023JY zaparkowanej przy krajowej 5 Przy barze przed Wrocławiem w dniu wczorajszym około 15

Amortyzatory
Powrót