• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

hahaha to dobrze, że się wczoraj nie wybrałem na zakupy :D
Ale pierwszy raz poza spotem widziałem tyle alf w jednym miejscu dzisiaj,

Również byłem dzisiaj wieczorem w plazie. W ogóle nie szło miejsca znaleźć do zaparkowania, udało mi się dopiero na 3 poziomie :/

widziałem, a za Tobą stała czarna 159 i kawałek obok 156 FL na PGN ;)
Próbowałem się też tam gdzieś zaparkować ale nie dało rady

Taa, ale ta 156 bez ramek o ile dobrze pamiętam :)
Zaparkowałeś gdzieś w końcu czy dałeś sobie spokój?

Mijana wczoraj przy polibudzie koło południa czerwona 147fl z ramkami. Machanie było:) Pozdrawiam!

To ja. Również pozdrawiam :)

Twoja taka czysta, a moja taki brudas. Wstyd...;)

Dzisiaj kiwałem z czarnej Laguny do kierownika oramkowanej 166fl (patrząc po końcówce wydechu to raczej JTD;) ) na kraszewskiego. Około 15. Pozdrawiam!

Twoja taka czysta, a moja taki brudas. Wstyd...;)

Dzisiaj kiwałem z czarnej Laguny do kierownika oramkowanej 166fl (patrząc po końcówce wydechu to raczej JTD;) ) na kraszewskiego. Około 15. Pozdrawiam!

Tak jest, klekocik 2.4 20V :cool:
W ostatniej chwili zauważyłem, że ktoś kiwa! :D Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam ciemną kombi 159 Ti z którą jechałem dziś 92 do Swarzędza- ja czerwona 147 FL 5d. Fajne takie Ti :)

Pozdrawiam Kolegę w szarej GT z bardzo ciemnymi przednimi szybami - rej.PO... stałeś na światłach na Warszawskiej. W ostatniej chwili Cię zauważyłam :)

rychu to nie twojej ślubnej próbowałem się wpierniczyć w kolejke za śródka w strone rataj ? koło 19 dzisiaj

Dodano po 4 minutes:

no i czyja to 156 ZDR na ramkach na słowianskiej pod biedronka stała przed chwila
matko te felgi ;O zjebiste

Ostatnia edycja:
Często widziana rano około 8:30 na Mostowej i popołudniu około 17 srebrna 147 na Mostowej i Garbarach ;)
Pozdrowienia !

czerwona 147 po lifcie dzis widziana jak wyskakiwala na katowicka z ul brodowskiej o godz 16 15:)ladny tyleczek:)

Amortyzatory
Powrót