O s t r z e s z ó w

spokojnie nikt tu nie robi off topu...
gdzie to jest powiedziane ze tu piszemy tylko i wyłącznie o spotach
chcemy pisać tu o wszystkim, wróciłes do tematu spotu no to DALEJ !
jakieś propozycje, plany, kiedy, gdzie...
Patrz co kolega Michał pisał już dwa razy wcześniej...

Szkoda, bardzo fajne są kilku dniowe zloty :D ale można by coś zorganizować coś w naszych okolicach. Jestem jak najbardziej na tak :)

impreza na pewno będzie fajna i chętnie bym się na niej pojawił, niestety termin zlotu koliduje z AMI Międzynarodowe Targi Samochodowe w Lipsku (Niemcy), wybieram się tam już po raz 4 :top:

Zaaaaaaaaaazdroszczę. :)

No to może w sobotę (01.03) wieczorkiem ktoś? coś?
Tobiasz1988 7C02 masz blachy w Belli??

Ostatnia edycja:
Zaaaaaaaaaazdroszczę. :)

wbrew pozorom do Lipska nie jest tak daleko 200 km od granicy a z Ostrzeszowa 450 km, targi są na światowym poziomie, to co jest organizowane w Poznaniu w tym roku 28-30.03. "Poznań Motor Show" można niestety nazwać namiastką targów... naprawdę warto wybrać się w tym roku ta targi AMI do Lipska, tym bardziej że są organizowane co 2 lata naprzemiennie z targami we Frankfurcie, targi są tak duże że jeździmy na dwa dni bo w jeden nie jest się w stanie całych w spokoju obejrzeć :cool: data to 31.05. - 8.06.
oficjalna polska strona targów:
http://targi-ami.pl/

W sumie fakt, nie jest to AŻ tak daleko, jednak skoro wcześniej wybrałam zlot w Żerkowie, to nie będę się teraz wycofywać..

Na weekend jacyś ochotnicy na spot??? :) Nowy profil mam jak cośśś dal tych co mnie nie kojarzą, ale na forum już któyś rok jestem :P Słucham propozycji czy ktoś chętny na sobotę np???

Na weekend jacyś ochotnicy na spot??? :) Nowy profil mam jak cośśś dal tych co mnie nie kojarzą, ale na forum już któyś rok jestem :P Słucham propozycji czy ktoś chętny na sobotę np???
No mnie w sobotę nie ma ale dziś wieczorem będę ;)

POT-9G06
Też się pewnie zakręci :)

Ostatnia edycja:
To ja dzisiaj odpadam :P Aleeeeeeeeeee jak coś to zostaje niedziela :)

A czemu nie :) no to dalej powiedzmy niedziela, 19:00 Parking koło Parku Jana Pawła II (Cermagu jak kto woli :) ) Kto może i ma trochę chęci podpisywać się rozruszajmy to forum :)

Mnie pasuje ;) Godzina do dogadania :)

Żeby Nam parkingu starczyło tylu chętnych :>

witam :D wieczorem mi nie pasuje :( może wcześniej się spotkać 14 lub 16 za dnia :D

Amortyzatory
Powrót