O s t r z e s z ó w

Ostrzeszów umiera nikt chętny na spota oprócz kolegi z Mikstatu JaccoBios masakra:blink:

Pochwalcie się kto był na Motor Show w Poznaniu :D
attachment.php

Załączniki

• DSC_0269.jpg
    DSC_0269.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 196
Nie można było, chyba że w dniach dla prasy. Bo jeszcze by ktoś coś zepsuł czy coś, szkoda że co ciekawsze auta stały albo zamknięte albo za barierkami.

Dziwna polityka AR.
Dwa lata temu na targach w Poznaniu siedziałem np w land cruiser za 400 tys a tu auto za za prawie polowe tej kwoty za ogrodzeniem...

Nawet na Vip Day'u niestety nie można było wsiąść do tej ślicznotki (stała na obrotowym podeście z hostessą w środku), Nie rozumiem siedziałem w Rolsie za 2 melony a do Alfy za 200k nie można było ;d

Ostatnia edycja:
Reanimacja tematu. Chętni na sobotę, niedzielę na spota..??? Mi sobota, niedziela pasuje więc się dostosuję, trzeba coś wreszcie zorganizować....

Jest coś dziś, czy nie?
Zajebistą mamy organizację nie ma co, jak coś, jestem na parkingu koło cermagu, śmiało podjeżdżajcie :))

Ostatnia edycja:
Zajebista ta organizacja jest :mad: JaccoBios próbuje zachęcić żeby się spotkać w końcu Ostrzeszowie a tu nic Tylko dwie Alfy zainteresowane są Masakra :(

Jedzie kurczak na motorze wiezie jaja w wielkim worze za nim zając na Komarku wiezie bimber w wielkim garnku. Kurczakowi dziub się śmieje ale w święta się zaleje.

WESOŁYCH, SPOKOJNYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WSZYSTKIM ALFAHOLICOM :)

Witam, potrzebuję oddać do regeneracji turbo do mojej AR159 1.9 150km polecacie kogoś w okolicy ?

AWO - Ostrów Wlkp. Robiłem tam turbine ale do mojej byłem V6 TB i do sprzedaży od regeneracji zrobiłem nią 12 tys km i nic się nie działo więc możesz tam zapytać :)

Dodano po 2 minutes:

Po raz kolejny mam wolny week tzn sobota, niedziela.. Ktoś chętny wreszcie na spota? Chociaż z 3-4 auta :P Wstyd, ze nie można się zgadać:P

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót