POT-66MY
Nowy
- Auto
- alfa Romeo 156 TI 1.9 JTDM 16V 150 KM ; Fiat Punto Evo Racing 1.3 MultiJet II 16V 95 KM
Witam wszystkich alfaholików z Ostrzeszowa i okolic 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam
Moim skromnym zdaniem koncern Fiat strzela sobie w ten sposób kolejnego samobója.
Dobrze prosperującemu Fiatowi podcina skrzydła zawężając palete modeli,tak samo jest z Lancią.
Alfa romeo powinna cechować się modelami z typowo sportowym zacięciem,lancia z luksusem i prestiżem,natomiast fiat z autami dla ludu.
Dziwne ze jakoś koncern VW potrafi pogodzić swoje 3 główne marki czyli skoda,vw i audi nie zmniejszając ilości modeli,a wręcz przeciwnie.Nie wydaję mnie się zeby VW narzekał na brak klientów
Wieśwagenowcy...oop-Cow:
Żyje sobie w trudzie, znoju, orze ziemie, grzebie w gnoju.
Jestem panem w całej wsi, bo mam Golfa w TDI.
Wszyscy we wsi mnie szanują gdy zajadę swoją furą.
Laski piszczą, kury gdaczą kiedy w Golfie mnie zobaczą.
Gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią to jest gościu.
Golf wymiata Fordy, Fiaty widać we wsi kto bogaty a
sam znaczek TDI wszystkim się po nocach śni.
Idę orać bo już czas zanim zazdrość zeźre Was.
Wy se siedźcie i czytajcie mego Golfa podziwiajcie.
Tak Was stać nie będzie boście biedne głupie śledzie,
bo to auto cud techniki, tylko Niemcy robią takie bryki...!
:reddy:
witam ,mam pytanko prosbe, czy nie dali byscie rady zrobic sobie spota pod komisem Pawel-Car, czy jak to sie tam pisze ,i komisyjnie ocenic i zamiescic opinie na forum o znajdujacych sie tam alfach ,jest sporo pytan o te auta a komis podobno nie ma najlepszych recenzji.pozdrawiam
witam ,mam pytanko prosbe, czy nie dali byscie rady zrobic sobie spota pod komisem Pawel-Car, czy jak to sie tam pisze ,i komisyjnie ocenic i zamiescic opinie na forum o znajdujacych sie tam alfach ,jest sporo pytan o te auta a komis podobno nie ma najlepszych recenzji.pozdrawiam
Aż dwie Alfy na spot.. Szalejecie!![]()