Naprawa automatycznych skrzyń w Poznaniu luk okolice?

tomaj91

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 2.0 TS SeleSpeed
Witam.
Szukam w Poznaniu lub w okolicach sprawdzonego warsztatu zajmującego się naprawą automatycznych skrzyń biegów. Nie chce jechać że tak powiem do pierwszego lepszego warsztatu ponieważ jest to skrzynia Selespeed a z tego co zdążyłem zorientować się w temacie to nie każdy warsztat chce podjąć się naprawy tej skrzyni.

W linku poniżej jest opis problemu:
http://www.forum.alfaholicy.org/147/131593-problem_z_selespeed.html

Tak, to fakt źle nazwałem tą przekładnie ale przynajmniej wydaje mi się że jeżeli ktoś się podejmie naprawy to najprędzej warsztat specjalizujący się w naprawach skrzyń automatycznych.

Bedzie cieszko, bo tak na prawde blizej jej do zwyklej skrzyni niz do automatu. A nagorski nie robi selespeedow?

Kolega gord - j/w jeden z lepszych speców, potwierdzone bo auta które robił i jechały do niego pare kilometrów smigaja do dziś
Nagórski też robi - selespeedy

Jeśli chodzi o selespeed to najlepiej znaleźć kogoś obeznanego.. Kolega z 147, 3 razy robił tę skrzynię o za 3 ją po prostu zaraz po naprawie sprzedał..

Polecam, Baranowo Budowlanych 9 oraz Malwowa naprawa skrzyni. Robili tam selespeedy.

Dzięki bardzo za odpowiedz. W poniedziałek wracam do kraju na parę dni to odrazu odstawiamy auto jak będzie oczywiście miejsce w którymś z warsztatów. Po naprawie dam znać jaki efekt

Amortyzatory
Powrót