Nagórscy spoko
Generalnie oddaje tam w sumie na grubsze naprawy, bo obsługe robię sobie sam. (właśnie jestem w trakcie wymiany filtra paliwa,ale hurtownia od 9:00...)
Cenowo podobnie jak w innych warsztatach u mnie na prowincji.
Za wymiane wahaczy dolnych krzyknęli 250zł (na prowincji od 200-300 i trzeba się nasłuchać jaki tam !@$%^ dostęp i że Alfa itp). Ale ostatnio wahacze ogarnąłem sobie sam
![]()
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą,jedziesz zbyt wolno"
Jest:
Alfa Romeo 147 Turismo Internazionale 1,9 JTD 16v
Było:
Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm 16v
Fiat Bravo 1,6 16v
dajcie sobie z nimi wszystkimi spokoj
przechodzilem przez to wszystko ostatnio, jesli chodzi o poznan.
Zadzwoncie do mnie na 733 340 690 to Wam polece naprawde spoko warsztat
pozdro
Witam ,
Takie szybkie pytanie
Gdzie w Poznaniu najlepiej sprawdzic auto przed zakupem ? I mniej więcej jakiej cenie ?
Pozdrawiam
Nie wiem gdzie najlepiej, ale Pol-Car wezmie jakies 350 zl.
Nabywca mojej 147 placil mniej wiecej tyle pod komiec grudnia 2015.
Umawial sie na konkretna godzine.
Otrzymal pomiar lakieru, zawiasy, sprawnosc amortyzatorow, odczyt z kompa, wyszla jakas jedna usterka, wycieki chyba miedzy oslonami pod skrzynia (nie pamietam) itp.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zaufany warsztat w Poznaniu to polecam Pol-Car ul. Gorzysławakorzystam od 1996 roku i zawsze wszystko było perfekcyjnie zrobione.
pozdr.,
t.
ps. pseudo ASO Nagórskich nie polecam korzystałem z ich usług przed Pol-Carem i zawsze były ponaciągane rachunki, uślizgi w terminowości naprawy plus jak chciałem FV VAT to cena szybowała o %VAT...stąd się rozstaliśmy
Ostatnio edytowane przez 8002 ; 27-06-2016 o 19:41
jak masz dac auto do polcaru to lepiej chodz do mnie bo kierownik warsztatu , nazwiska nie pamietam nie umial wałem zakrecic, dal taka diagnoze ze zostalbym wyru**any na gruba kase![]()
widac ze sie nie zna
dlugab historia , usterka skomplikowana ale sobie z nią poradzilem
No jak ktos lubi wydawac pinionszki bez sensu/ma ich duzo to do Polcaru mozna jechac
i bedzie paragon na usluge tez - to jest najwazniejsze nie?![]()
![]()