• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zaufany warsztat w Poznaniu

Alfa Mito. Do Przeźmierowa nie wiem czy dojadę... Dzisiaj trochę rozładowałam akumulator bo nie wiedziałam co się dzieje. :(

Na malwowej możesz podjechać autem - sami wyciągną, firma art-mar mi robili w 159 chyba cos koło 350zl

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Alfa Mito. Do Przeźmierowa nie wiem czy dojadę... Dzisiaj trochę rozładowałam akumulator bo nie wiedziałam co się dzieje. :(

I co? Naprawiłaś alternator gdzieś we wczesniej wymienionych zakładach?
Padł i u mnie, więc szukam sprawdzonego zakładu, który podejmie się wyciągnięcia go i regeneracji :)

Witam
Szukam mechanika od Alfy Romeo , mam swojego mechanika z ktorego jestem zadowolony , ale moja AR 2,4Jtdm 200KM ma dziwny objaw delikatne stukanie mechaniczne przy ok 1500obr/min , niestety moj mechanik nie moze dojsc co to za dzwiek . szukam kogos kto mial do czynienia z Alfami ale na codzien byc moze bedzie wiedział co to za dzwiek . Chce jechac do Kotowicza na starołeke bo mam najbliżej , ale na forum sa rozne opinie .

Po ostatnich wieściach n/t warsztatów w Poznaniu, dalej uważam, iż lepiej poszerzać swoją wiedzę i działać samemu.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ja też polecam Maruniaka właśnie odebrałem auto od niego i jestem mega zadowolony a i cenowo bardzo przystępnie

Witam, zamierzam obejrzeć w niedzielę siódemkę kilka km od Poznania i poszukuję warsztatu/osoby, która podepnie autko pod kompa, generalnie pomoże ocenić stan techniczny. Oczywiście za ewentualną pomoc zapłaciłbym, biorąc pod uwagę iż byłoby to w niedzielę. Najlepiej jakby to był posiadacz 147/GT/156, lub osoba mająca do czynienia z tymi autami.

Z góry dzięki :)

A może macie do polecenia bardzo dobrego elektryka? Mam podnośnik szyb do naprawy (wymontowany z auta)

Do użytkowników V6 - u kogo wymiana rozrządu w Poznaniu i okolicach.

Na pewno Kotowicz ogarnia, ale ostatnio wszyscy chwalą Maruniaka... nie robiłem jeszcze nic u niego.

Do Maruniaka ciężko się ostatnio wbić nawet na wymiane oleju, no ale z drugiej strony o czymś to świadczy :)

Poszukuję kogoś, kto pomoże mi usunąć błąd "check engine". Powód to prawdopodobnie złej jakości zatankowany gaz (choć tankowane na orlenie ale wcześniej też tak miałam i dostałam takie info) oraz ewentualnie sprawdzi, czy któreś cewki nie działają do końca sprawnie (cewki nowe). Najlepiej jak nie za miliony moment (ale też nie za free) i od ręki. Podjechać mogę praktycznie do 50km od Poznania. Jak będzie trzeba to w sumie i więcej. :)

Spróbuj wbić do Maruniaka, same dobre opinie słyszę, no i blisko jest (Smochowice).

Będę próbować - w piątek mam gości i nie wyobrażam sobie jeździć po mieście w trybie innym niż Dynamic :D Najwyżej pojadę do niego z flachą.

Błeda to ja Ci mogę usunąc
Sprawadzić czy coś nie halo też mogę

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót